MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Olvasóink küldték

2011. augusztus 17. - Vittore.

Most a Facebook-oldalunkra beküldött hozzászólásokat és képeket gyűjtöttük össze. Továbbra is arra buzdítanánk a minket olvasókat, hogy ha nem tudnak levelet írni, akkor osszák meg velünk a véleményüket a Facebook-on, vagy itt a blogon oldalt található Gyorsbeküldő segítségével.

Ezek rendszeresen áttekintésre kerülnek, s a leközölhető vélemények, észrevételek, beküldések megjelennek itt, a blogon.

Íme a mai termés (a képek kattintásra jóval nagyobbak lesznek):

Gábor küldte be a következő képet ezzel a kommentárral: "Nyilván nem hullanak az alkatrészek a vonatról. Esetleg néha ilyen jelentéktelen dolgok, mint fék/fékbetét..."

 

Gergely ezt a képet küldte az IC útjáról: "Nem tudom, hogy ezzel a képpel mennyire töröm meg a fb oldal menetét (ha nagyon törlésre kerülhet), de nagy örömmel vettem észre, hogy már(megint) létezik ilyen. Ezt a képet egy laza 5-6 órás Budapest-Debrecen vonalon készítettem az "első" osztályon (melynek jegyára 4860). Gondolom kivehető a képből, hogy a kocsi kicsit alul fűtött volt."

 

Balázs egy régi vasutas viccet osztott meg velünk:

Jut eszembe egy régi vasutas vicc. (Én is voltam vasutas.) Apróhirdetés egy újságban:

Aki a majmomat megtudja nevettetni, ríkatni, és még a ketrecbe is be tudja zárni, egy havi fizetésemet odaadom.

Jelentkezett egy bácsi. Súgott valamit a majom fülébe, mire az elkezdett röhögni. Megint súgott, és a majom sírva fakadt. Harmadjára is súgott, mire a majom beugrott a ketrecébe, és magára zárta a rácsot.

A megoldás: 1: Megsúgta, hogy ő vasutas. 2: Megsúgta mennyi a keresete. 3: csak annyit súgott, hogy ÁLJ KÖZZÉNK PAJTÁS!.

 

 

Veled is hasonló történt? Történeted, észrevételed, fontos közlendőd van, mely megjelenthet itt, az Új MÁV Blogon? Az e-mailt az ujmavblog@gmail.com címre küldheted, és mi kitesszük történeted!



Elindult hírlevelünk, ha érdekel a vasút, vagy olvashatónak találtad ezt a bejegyzést, akkor kattints ide, és olvasd a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr343159762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása