MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Bécs éjszakai élete hamarosan újra pezseg

2021. március 20. - Vittore.

Bécsben készülnek a nyitásra, hogy szép lassan visszatérjen minden a régi kerékvágásba. Ennek első lépéseként engedélyezik az éttermek látogatását, majd következnek a szórakozóhelyek, és végül a teljes nyitás. Lépésenként, de azért elérjük a teljes szabadságot.

A rossz idő Bécs éjszaki életét is megtépázta, a különféle klubok, eszkort szolgáltatók, nightclubok és szauna klubok kötelezően zárva vannak már fél éve. Az eszkort engedélyezve van kb. 1 hónapja, de nagyon szigorú szabályokkal. A klubok viszont továbbra sem érhetők el, a hivatalos tájékoztatás szerint kb. áprilistól várható javulás az ő helyzetüket tekintve is.

Bécs vezető helyei amúgy már ugrásra készen állnak a nyitásra, mivel az elmúlt 1 év jelentősen megnehezítette a működésüket. Még az osztrák állam által nyújtott támogatásokkal is a szcéne szereplőinek jó része lehúzta a rolót, a külföldi dolgozók pedig jobb híján visszautaztak a saját országukba. A közzétett tájékoztatók szerin a Bijou Escort Wien például már teljesen készen áll a nyitásra, sőt, a korlátozások figyelembe vételével már most is szolgáltat. Más cégek, mint például a nagy hírű Babylon Wien bezárt, egyelőre nem tudni, hogy végleg, vagy lesz-e még folytatása a több évtizedes sikertörténetének.

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr9916472104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása