MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

SAJTÓKÖZLEMÉNY

2008. július 29. - georgejr

Visszatérítések a Budapest-Kelenföld-Budafok-Háros állomások között leszakadt felsővezeték, és a IX. kerületben talált bomba hatástalanítása miatt


A MÁV-START Zrt. kezelési költség levonása nélkül téríti vissza utasainak a menetjegyeiket, akik a Budapest-Kelenföld-Budafok-Háros állomások között leszakadt felsővezeték okozta késések miatt, az utazás előtt lemondanak az utazásról. Valamennyi, a Dunántúlra és Dunántúlról közlekedő személyszállító vonat érintett. Ezeken a vasútvonalakon kívül még a Budapest – Kelebia vonalat is  érinti a várhatóan a délutáni órákban lezárásra kerülő Összekötő vasúti híd (Lágymányosi híd) és Budapest Ferencváros pályaudvar miatti forgalom-szünetelés is, amelyre egy világháborús bomba hatástalanítása miatt kerül sor. A híd lezárásáról és annak időtartamáról, valamint a vasúti forgalom szüneteltetéséről a tűzszerészek, illetve a rendőrség szakemberei fognak dönteni.
A  belföldi és a Magyarországon váltott nemzetközi menetjegyekre,  helyjegyekre, valamint pótjegyekre  vonatkozó visszatérítési igényt, a MÁV-START Zrt. pénztáraiban nyújthatják be az utasok 2008. július 30-án 24.00 óráig.



A kellemetlenségek miatt utasaink szíves megértését és elnézését kérjük!
MÁV-START Zrt.
Kommunikációs Igazgatóság

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr63591094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chipetke · http://mavsztrajk-e.wamma.hu/ 2008.07.29. 22:49:09

Heh.. jól megszívtuk....

Éjszakásból mentünk haza, párom is, én is.
Nekem még szerencsém volt, A reggeli személy, ami Ajkáról jön és 7:00-kor indul tovább a Délibe még rendesen indult, és kb. Velencefürdő környékén kaller rohant végig a vonaton, hogy Kápolnásnyéken fél órát biztosan állni fog a vonat. Nosza rajta, annyi idő alatt én gyalog hazaérek, de mire összekészültem, meg abbahagytam a beszélgetést, hál'istennek továbbmentünk. Kb. negyed órát allhatott a vonat.
Párom már nem volt ilyen szerencsés, mivel Ő pont a Déliből akart kijönni... irány az Etele tér, onnan Érdig busz, Érdre meg elément anyám kocsival, így Ő is hazaért kis késéssel, de nem MÁV-val.


A felsővezetékszakadáson kívül terjengtek hírek tűzről és bizberhibáról is. Erről tud valaki pontosat?

Snake 2008.07.30. 01:37:05

A felsővezeték miután leszakadt, a sínbe áramot vezetve megrongálta a biztosító berendezés sínáramköreit, így a biztber súlyos károsodást szenvedett.
süti beállítások módosítása