MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Bugzilla

2008. július 22. - georgejr

Figyelem! Alien contest. Aki egeret, patkányt, bogarat, predátort tud fotózni vonaton. De lehetőleg IC-n vagy valami komolyabbon, nem natúr személyen. Az kérem küldje be!

Szia!

Most találtam rá erre a blogra, és nem tudom hogy írták-e már, de egyre több a bogár és egyéb állatfaj a vonaton. Például Budapest és Cegléd között szerettem volna egy kicsit aludni, de nem bírtam mert egy köcsög bogár mindig nekem repült és állandóan el kellett zavarnom. A fülkében ülő idős néni hülyének nézett mert szegénynek nem volt jó a szeme, és azt hitte h idegrángásaim vannak. Pedig csak azzal a rohadt bogárral küzdöttem. Aztán gondoltam, biztos csak ezen a vonaton (ami nem mellesleg a Paprika IC) vannak ezek a dögök, de később a Kecskemét- Lakitelek vonalon is találkoztam repülő élőlénykkel. Úgyhogy kellene már egy alapos csótányírtás...
Egyébként meglepődve tapasztaltam h a Kiskunfélegyháza-Kunszentmárton vonalon a kocsik fel vannak újítva, új üléshuzal, festés, ablaktakarírtás volt.
Úgyhogy egy fekete és egy piros pont a MÁV-nak.
Erikk Kiz

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr78579693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whin (törölt) 2008.07.22. 11:56:56

A Talentek (1-es vonal) teli vannak légytetemekkel... és még élő legyekkel.
A Flirtökön tetemek nincsenek, de szokott lenni rajta légy (mondjuk ez legyen a legnagyobb probléma...)

titan 2008.07.22. 14:29:56

A csótányok repülnek?...

lurkó 2008.07.22. 14:47:55

Lehet hogy repülőbrigád volt! És épp elenőriztek hogy minden rendben van-e!

Hermánnka 2008.07.22. 20:41:13

Én kb 10 éve IC-n láttam imádkozósáskát az ülésen mászni...Azóta csak átlag rovarokat láttam vonaton
süti beállítások módosítása