MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Káosz tegnap

2008. március 05. - georgejr
Mentesítésből megbukott ismét a MÁV, hiszen a tegnapi szakadás miatt nem tudtak volna közlekedni az esztergomi vonatok sem, így egyszerű lett volna több mentesítőt küldeni, de nem....

2008.március 4-én Vácról 11:28-kor indult a vonat ami csak Rákospalota -Újpestig közlekedett felsővezeték szakadás miatt. Ez eddig rendben is volna, de az állomáson futkározó vasutasokal és a rémült arcú állomás fönökkel találtam szemben magamat. Senki  nem tudta megmondani, hogy a "nyugati"-ig megválltott menetjegy különbözetét vissza kapom vagy jön mentesítő járat, vagy marad a bkv? 20 perc elteltével jött a desiro 1!!!! kocsival (kíváncsiságból vártam meg!) a nyugatiból hozta a vác-göd ill. fót-veresegyháza vonal utasait. Tömegnyomor volt a kocsiban mert csak 1 desiro volt szabad miközben a nyugatiba be érve láttam a desiro 4!!!! kocsija parkolt. Megeröltetés lett volna az Esztergomi járatott is be állítani?! Undorító volt látni a túl zsufolt kocsiból kiszálló nyugdíjísokat elsőprő fiatalok tolakodását. Már megint bizonyított a máv -start.

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr41366145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Siendor_ (törölt) 2008.03.05. 08:46:54

helyesírás, helyesírás, héj héj héj, helyesírás...

Fedup Sári 2008.03.05. 08:53:06

+ a szobi ún. zónázó természetesen minden állomáson és megállóhelyen megállt, plusz további jelentős késéssel érkezett Rákospalota-Újpestre, majd itt annyit közöltek az utasokkal, hogy innentől már nem fog megállni a Nyugatiig, tehát aki Istvántelepig stb. menne, az szálljon le. Néhányan meg is tették, majd a többiekkel elindult a vonat: ZUGLÓN, KŐBÁNYÁN KERESZTÜL 45-50 PERC ALATT ért a Nyugatiba (és nem is állt meg közben sehol, hogy esetleg lemenekülhettek volna szerencsétlenek a vonatról).

Aki nem ismerné a vonalat: Rákospalota-Újpesttől kb. 8-10 perces villamosútra van a metró, vagyis sokkal gyorsabban elérhető a Nyugati, mint ezzel a körutazással. De a szemetek NEM SZÓLTAK a vonaton ülőknek, hogy mi vár rájuk.

És van pofájuk sztrájkolni.

winston01 2008.03.05. 09:22:47

"a szemetek NEM SZÓLTAK..."

Az akkor, ott dolgozó vasutasok nevében felháborodottan kikérem az aljas gyanúsítást, hogy direkt nem tájékoztatták megfelelően az utasokat!

Valójában csak tökéletesen alkalmatlanok a feladatuk ellátására.

petya.bacsi 2008.03.05. 10:19:02

Kérdéseim:
- Hogy van az, hogy minden ilyen esetben (felsővezetékszakadás, egyéb váratlan események) a MÁV osztályzata elégtelen? Én még nem láttam a MÁV-ot ilyen helyzetből jól kijönni, csak a fejetlenséget, a kapkodást látom.

-Miért van az, hogy ilyen esetekben (is) ekkora a töketlenkedés?

- Miért nincs ilyenkor felelős? Ki egyáltalán ilyenkor a felelős? (Nem a vezetékszakadásért, hanem a "mentés" megszervezéséért)

Kérdések, amire sosem lesz válasz.

spacepunk 2008.03.05. 14:11:45

Fedup Sári 2008.03.05. 08:53:06:

Hát igen, így volt.

Hideg zuhanyként ért az Erzsébet királyné útja látványa, langyosodott, mikor elhagytuk a Kerepesi utat és már forrtam, mikor megláttam a Hungexpo kapuit...

Amúgy a Duna Plaza közelébe igyekeztem...

Csak egy mondat lett volna, hogy nem éppen a legrövidebb úton megyünk a Nyugatiba és ugrottam volna lefelé a vonatról Újpesten. De nem létezett az a mondat, ami egy fillérbe sem került volna a MÁV-nak...

bgirl 2008.03.05. 14:45:52

Hogy hány kocsi közlekedjen,abban ,,nagyon" otthon vannak!:S Egyik nap a Budapest_Esztergom vonalon síntörés volt,30 perc helyett óránként jött a vonat,és hétközben elég zsúfolt 30 percenként is!De a Máv megmutatja,hogy 2 vonat utasai elférnek 2 kocsiban!!!:( Délelőtt pedig megy a 3! kocsi,és minden kocsiban 3 ember ül kb.!:S
Ennyit róluk!

20-05 666 2008.03.05. 16:30:00

Egy dezsőn tömegnyomor...? simán volt helye az osztályomnak, Istvántelken szálltunk fel.
süti beállítások módosítása