MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Mégsem közlekedtek rendesen a vonatok?

2008. február 01. - georgejr
Vihar után szivacs. 35 km 90 perc. Nem semmi.
 
Vihar utáni hétfő reggel ( január  28-án) azt  szajkózták a rádióban,  hogy nem késnek már a  vonatok , helyreállították a felsővezetékek hibáit.
Reggel kocsival mentünk be Pestre dolgozni,  igy ezt nem észlelhettük. Viszont este hazafelé menet időben indult a Veresegyház-Váci gyorsitott vonat 17,32 órakor, de 18,00 órakor még Ujpesten állt. Lakhelyemre,  Csörögre pedig 19,00 óra után ért. Ezt a rőpke 35 km-t, 90 perc alatt tette meg.  Mennyi is volt az átlagsebessége  ?
 A  kőkorszaki szakiknak is gyorsabban ment  a járgányuk.  Hová fejlődik  a  MÁV ?  Sztrájk helyett inkább a karbantartásra és a modernizálásra kellene költeni .

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr33320273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gery · http://gery.blog.hu 2008.02.01. 17:24:13

aki csörögön lakik, az nem lehet sikeres ember. :P viszont alapból is 75 perc a menetidő, tehát MÁV terminológiában ez tulajdonképpen nem is késés, főleg, hogy valszeg beragadt elé a "lassított", és ezért dekkolt annyit újpesten. amúgy egyetértek, nekem nem lenne pofám sztrájkolni azok után, hogy a fent leírt eset mindennapos az elővárosi vonalakon is.
süti beállítások módosítása