MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

XIX.századi zötyögés, 2007, Magyarország

2007. szeptember 11. - georgejr

Úgy esett, hogy a mai napon dolgom akadt Balassagyarmaton. Vonattal mentem. Magyarkút-Verőcéről 60 km, 900 ft, teljes menetidő 111 perc. Ma volt egy kis késés, 122 perces időtartamú volt a zötyögés. A most következő képsorozat olykor a XIX. századot idézi. Vagy a magyar közlekedéspolitika szégyene? Esetleg a valóság? A feltett kérdésekre mindenki megadhatja a választ.

Indulhatunk?

Magyarkút-Verőce "vasútállomás" alulnézetből. Mindent ellepett a kosz és a dudva. Jönnek ennél sokkal rosszabb, sokkolóbb képek is mindjárt.

 A képen látható épületben valamikor el lehetett végezni a kis és a nagydolgot egyaránt. Ma már a megközelítése is felér egy bátorságpróbával, azt pedig végképp nem értem, hogy a kerti széknek mi a funkciója.


Odabent ez a kép fogad. A falak alig tartják már meg tetőt, hátul lukas a tákolmány, iszonyatos a bűz, s minden a legyek harmincadjára jutott. Valóban így kell kinézni 2007-ben egy pályaudvari WC-nek Magyarországon?

Folytatás

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr96163079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rocko- 2007.09.12. 09:39:21

a kerti szék kiegészítő alkalmazás, ha netán túl nagy sor lenne, és valaki elfáradna.

Tökfej · http://antimav.blog.hu 2007.09.12. 13:29:54

Szépek ezek a mexikói képek... XD
süti beállítások módosítása