MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

naiv kislány játszani akart

2007. július 29. - georgejr
Ugye mindenki vágja a MÁV kilómétergyűjtő gammáját?
Igen ezze a rendkívül szimpatikus fiatalemberrel reklámozzák. Lényege, hogy gyűjtsé' egy rakás jegyet km-t és reggelj, hátha nyersz. Persze az átállás it szinten se volt tökéletes. Szegény naiv kislány bukta a kilómétereit....
halo nemtudom idevalo e de azert kuldom....



szovalazugyvolt...

...hogy a tortura majusban kezdodott... naiv kislany azt gondolta a mav vegre kitalalt egy kilometergyujto jatekot (
http://www.mav.hu/belso.php?kat=3109), vagjunk bele, hatha jo valamire az a sok papirfecni amibol havonta akar egy kupac is osszegyulik, hatha nyerhetunk. Regisztraltam. Aztan megprobaltam bevinni a jegyeket (jegykiado-hely, vonatszam, km es egyeb adatok fuggvenyeben) ami nem mukodott. nem csodalkoztam, higgadtan irtam egy mezesmazas kedves levelet a megadott emailcimre. par napon belul jott is a valasz, igaz a nevemet elirtak, de sebaj, akcio-reakcio!!! lass csodat lehet megis mukodik valami az orszagban. level lentebb (vastagon szedett resz kesobbiekben foszerep):


"Kedves Utasunk!

Köszönettel vettük Ügyfélszolgálatunkhoz 2007. 05. 08-án e-mailben megküldött észrevételét, mellyel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:
Őszintén sajnáljuk az átélt kellemetlenséget. Észrevételét az illetékes munkatársaink részére továbbítottuk, akik megtették a szükséges intézkedéseket, a hiba kijavításra került. Informálni szeretnénk, hogy a program működésével kapcsolatos minden bejelentést fokozottan figyelni fogjuk, hogy az Ön által említett hasonló nehézség ne forduljon elő.

Köszönjük megkeresését. A kellemetlenségért szíves elnézését kérjük.

Üdvözlettel:
xy
ügyfélszolgálati előadó


MÁV MAGYAR ÁLLAMVASUTAK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG
SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI ÜZLETÁG
KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
H – 1426. Budapest, Pf.:56."

aztan mukodott is az oldal, gyujtogettem a jegyeket, szorgosan firkaltam is tele az internetet es lass csodat osszegyult a kilometerszam. oromujjongassal fogadtam az uzenetet miszerint gratulalnak osszejott es nyugodtan regisztraljak uj jatekert ujra. naiv kislany kezeben egy halom megmaradt vonatjeggyel ujra nekilat.  uj regisztracio (
http://www.mavstart.hu/ajanlatok/kmgy.php), regi email (bizonyara itt a bibi! jelzem sehol nem volt feltuntetve hogy egy regisztracio egy email). naiv kislany belep, kilometerek eltuntek. naiv kislany ketsegbeesik. naiv kislany megprobalja elkuldetni a jelszot a regi accounthoz, hiszen idokozben uj weboldaluk lett, amit a naiv kislany mozillaja meg nem ismert (mav start lettek megujultak(??) vagymifene), de termeszetesen csak az uj erkezik . naiv kislany ujabb mezesmazas emailt ir a megadott cimre. hiszen fentebb (vastagon szedett betuk) a bacsi aztigerte... naiv kislany azota var. uj accounttal pedig regi jegyet nem lehet bevinni, mert kiirja az okos(?) program hogy ezen jegyek mar pedig bizony regisztralva lettek, es egy jegyet csak egyszer. acsi.

kerdem en ha a jegyek regisztralva vannak az adatbazisban akkor  az ahhoz tartozo felhasznalo adatai is megvannak valahol a nagy informacios halon ugyebar? valoszinusithetoen.

eljen a megujult mav.

egy naiv kislany

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr61127880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

greggrant 2007.07.30. 09:30:15

Na azért itt inkább naiv kislány a hunyó - persze a máv sem bűntelen, hiszen egy apró kis odafigyeléssel az IT-rendszereiket talán dummyproof-fá, azaz hülyeállóvá tehetnék, az ilyen dupla regisztrációk és bonyodalmak kivédésére. Most meg dolgozhatnak azon, hogy visszaállítsák a regisztrációt, hiszen abban igaza van naiv kislánynak, hogy ha a jegyek regisztrálva vannak, akkor kell lennie hozzá felhasználónak is :)

ex-Zep 2007.07.30. 15:50:28

a mávnál annyit értenek a modert informatikához, mint pingvinek a harangöntéshez

fospunpa 2007.07.30. 15:59:26

A MÁV ősi román cég.

Rák Attantam 2007.07.30. 19:38:26

Én a MÁV-val kapcsolatban nem kilométert szoktam gyűjteni, hanem nyálat...

georgejr · http://mav.blog.hu 2007.07.31. 08:57:33

ducas fogalmazd ujra a hozzaszolasod, nem sertegetunk senkit a blogon!

kiskicsicsiga 2007.07.31. 10:04:37

énis regeltem,töltögettem fel,km órát nem is néztem,de a végén még szerettem volna átnézni,hogy akkor minden helyes-e ,nehogy a végén egy elfelejtett 50%miatt essek el Velencétől,erre kiirta hogy hopp elértem,viszlát...
és már nem tudom megnézni amiket beirtam,se leelenőrizni,se belépni...

TheElf · https://www.kalandmester.com/ 2007.08.01. 15:27:02

Ellenben ők látják, ha nyersz, akkor jó :) ÉS nyilván ők ellenőrizik a jegyeket :)
süti beállítások módosítása