MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Végre reagált MÁV

2007. június 27. - georgejr
Levelet hozott gugli. Örömmel vettük a MÁV jelen levelét. Végre talán elindul a kétirányú kommunikáció. A fejleményekről tudósítunk. Bízom benne, hogy ez a kezdeményezés tényleg eléri a célját!


Tisztelt Zsibrita György Úr,

Kedves MÁV Blogger!

 

Megtisztelő számunkra, hogy saját elhatározása alapján, időt és energiát nem kímélve, foglalkozni kíván a vasút mindennapjaival, és ehhez elektronikus fórumot is létrehozott. Nagyon köszönjük továbbá, hogy az Önnek megküldött, Utasainktól érkező megkereséseket továbbítja részünkre. Társaságunk számára nagyon fontosak az Utasainktól érkező megkeresések. A személyszállító vasút figyel a szolgáltatásait igénybe vevők véleményére, hisz azokat megismerve tudja fejlesztési irányait meghatározni, esetleges gyengeségeit orvosolni. 

 

Társaságunk a fentiek értelmében több lehetőséget is biztosít arra, hogy Utasaink észrevételeiket megküldhessék részünkre. Erre e-mailen az eszrevetel@mav.hu elérhetőségen, postai úton a Központi Ügyfélszolgálat 1426 Budapest Pf.:56-os címén, telefonon a MÁVDIREKT 06 40 49 49 49-es kékszámán, valamint állomási észrevétel lapi bejegyzéseken keresztül biztosítunk lehetőséget. Mint látható, Társaságunk nyitott Utasaink megkeresései előtt. Minden megkeresésre válaszolunk (ez alól egyedül azok a levelek képeznek kivételt, amelyek stílusuk, esetleges trágár szóhasználatuk miatt nem igénylik a válaszadást), a megkereséseket kivizsgáljuk, és felmerült kellemetlenség esetén lehetőségeink függvényében mindent megteszünk a probléma ismételt előfordulásának megakadályozására, adott helyzetben pedig kompenzáljuk utasainkat az őket ért sérelmek miatt. A fentieken túlmenően számos dicsérő, pozitív észrevétel is érkezik levelesládánkba.    

 

Örömmel vesszük az Ön egyéni észrevételeit, személyes utazási tapasztalatain alapuló véleményét, közérdekű bejelentéseit, kérdéseit is. Az sincs ellenünkre, amennyiben a hozzánk és Önnek egyaránt megküldött észrevételeket – természetesen a levélíró beleegyezése esetén – válaszlevelünkkel együtt honlapján nyilvánosságra hozza (erre talán többször is sor került már). Az ilyen típusú egyéni megkeresésekre készséggel válaszolunk, sőt kérjük, hogy a fentiekben felsorolt elérhetőségeinket weboldalán is feltüntetni szíveskedjen, hogy utasaink dolgát megkönnyítsük abban, hogy véleményüket elmondhassák, megküldjék nekünk. Amennyiben az elmúlt időszakban továbbított megkereséseket, az azokat ténylegesen megélő utasok elérhetőségeink bármelyikére eljuttatják, úgy a válaszadásnak szintén nem lesz akadálya.

 

Itt említenénk meg, hogy nagyra értékeljük az Ön tájékoztató, informáló tevékenységét, épp ezért optimális kapcsolat kiépítésére törekszünk Önnel. Ennek értelmében egy személyes találkozóra hívnánk meg Önt, amennyiben lehetséges, úgy a találkozó helye Budapesten, Társaságunk Kerepesi úti központjában lenne miután lezajlottak az önálló vállalattá alakulásunkkal kapcsolatos legfontosabb teendők. Kérjük adja meg elérhetőségeit és hamarosan keresni fogja Ügyfélszolgálatunk, hogy a megbeszélés időpontját egyeztessük, és a további elképzelésekről szót váltsunk.        

 

További munkájához erőt és egészséget kívánva, üdvözlettel: 

 

 

A MÁV Személyszállítás Ügyfélszolgálata

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr80106989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

T. bátya 2007.06.27. 13:22:50

Mi van? Megvesznek kilóra? ;-)
Jujj, de gonosz vagyok...

De komolyra fordítva: ez tényleg bíztató kezdet. Személy szerint örülök. Hátha lesz valami belőle. (Vagy ez csak hiú ábránd?)

vwpolo · http://edrink.blog.hu 2007.06.27. 13:48:25

De durvaaaa!!!! Végre elindult valami...:-)

..::Froschlama::.. (törölt) 2007.06.27. 14:19:50

Lehet hogy én vagyok nagyon pesszimista, de ebben semmi konkrétumot nem írnak hogy: igen igenigen, tisztábbak lesznek a vonatok, megfenyitjük a takarítókat, kírúgjuk a vezetői kart. És akkor hagy ne ebszéljek arról h a takarításra sem válaszoltak...És hogy kívánnak erőt egészséget?????Attól még koszos a vonat, meg szánalmas a magyar vasút hogy írnak néhány sort. Ne hagyd magad megvenni! Ez csak demagóg marhaság!

georgejr · http://mav.blog.hu 2007.06.27. 14:30:55

Nem hagyom magam megvenni, de hátha sikerül tényleg elindítani valami változást.

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2007.06.27. 14:47:35

Azért vigyél magaddal valami fegyvert:D És ha pincéba akarnak levinni, akkor már gyanakodj...:) :D

T. bátya 2007.06.27. 15:20:00

Olvastátok?
index.hu/gazdasag/magyar/mav070627/

Én vagyok így lemaradva. Eddig nem 15 perc volt? Vagy az régen volt és azóta 30, ami ismét 15 lesz?
Ez ám a fejlődés....

..::Froschlama::.. (törölt) 2007.06.27. 16:14:26

Georgejr!
Pepepupu vagyok csak ez a xar nem irja át a Nickemet. Nem tudok szavazni.. Valami történt a panellal, szerintem másnál is fennál ez a hiba!
Szerintem tényleg vigyél fegyvert! Nehogy megverjenek mint Irént!(olajos íjságíró) Szerintem ez a máv is mindenre képes. Arra felé menet véltelenül elkapnak és elvesznek mindendet és kórházba kerülsz:D Nembaj legalábba fél ország ismreni fog:D Azért elmegyek meglátogatni:D

georgejr · http://mav.blog.hu 2007.06.27. 16:23:15

Kedves Vagy:D nem megy a szavazás? hmmmm megnézem

georgejr · http://mav.blog.hu 2007.06.27. 16:25:45

Megy a szavazás, de egy ember elvileg csak egyszer tud szavazni.

..::Froschlama::.. (törölt) 2007.06.27. 17:10:50

Még szép hogy kedves vagyok:) Tényleg megy, és ne azért mondtam mert 22edjére ne tudtam szavazni hanem mert egyszer sem.

georgejr · http://mav.blog.hu 2007.06.27. 17:13:42

:) nem tudom mi lehetett a probléma:( remélem többet nem fordul elő

Recike (törölt) 2007.06.28. 10:10:26

Georgejr a szakszervezeti vezetők is így kezdték, aztán már villákban csücsülnek.......azért majd egy gardenpartira ugye meghívsz minket hahahahaha...

Recike (törölt) 2007.06.28. 10:11:32

Bocsi Estvánka vagyok, csak rosszul léptem be(le) :-)

georgejr · http://mav.blog.hu 2007.06.28. 10:13:53

nem szeretem a villákat:D de a meghívlak persze:D

Ashi Valkoinen 2007.06.28. 16:32:51

Georgejr, grat. Én rmeénykedem, bízom a sikerednem. Akik Itt voltunk a kezdetektől, szerintem biztosan kiállunk majd melletted. Ha lesz vmi, akár a MÁV mellett is. Ahogy írták, vannak pozitív észrevételek is. Hajrá!

UI.: viszont takarításra tényleg nem válaszoltak...

georgejr · http://mav.blog.hu 2007.06.28. 18:56:15

MIndenkinek köszönöm a támogatást, a segítséget. Nagyon sokat jelentenek ezek a visszajelzések. Azt hiszem sikerült elindítani valamit. Örülök ennek a csodálatos csapatnak, ami kialakult. NAGYOK VAGYTOK.

aldwyn 2007.06.30. 20:07:36

"További munkájához erőt és egészséget kívánva,"
Erő,egészség...:D
Szerintem ne menj el, meg fognak verni:)
süti beállítások módosítása