MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

MÁV és a kicsapódó pisi

2007. június 22. - georgejr
Pepepupu már említette élményét, a kicsapódó pisivel. Levelet is írt. Válaszoltak.

Íme:

Tisztelt XY,

Kedves Utasunk!

 

Köszönettel vettük a MÁV ZRt. részére megküldött észrevételét, mellyel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

 

Egy újfajta rendszerszemléletben gondolkozunk a kocsitisztítás terén. Ez egy olyan követelményrendszer, amely az utasok elvárásaihoz jobban igazodó, a mostaninál szigorúbb ellenőrző- és értékelő struktúrát takar.

A rendszer átalakításának legfőbb oka a kocsik tisztasági állapotára vonatkozó utaspanaszok nagy száma. Felmérést készítettünk utasaink körében, hogy megismerjük a tisztasággal szemben támasztott elvárásaikat. Az új, szigorú követelményrendszert az Ő igényeiknek megfelelően és más európai vasúttársaságok tapasztalatait felhasználva alakítottuk ki.

 

2006-ban közbeszerzési eljárást hirdettünk, melynek kiírásakor a fent említett szempontokat tartottuk szem előtt. Az országot öt területre osztottuk fel, a jelentkezők ezen területekre külön-külön adhatták be pályázataikat.

Az  eredményesen zárult a tendernek köszönhetően a nyertes vállalkozók 2007. május 29-én léptek munkába.

A régió kocsijainak takarítását végző cégtől elvárjuk, hogy a megrendelt munkákat az új Tisztítási Előírásban meghatározott követelmények maradéktalan betartásával végezzék. Bízunk benne, hogy a változások minden utasunk megelégettségéhez vezetnek.

 

Köszönjük észrevételét, reméljük a jövőben elégedett utasaink között üdvözölhetjük.

 

 

Üdvözlettel:

 

XY

Ügyfélszolgálati  szakelőadó

Röhög a vakbelünk. Amikor a takarítós post született már régen elmúlt május 29. És a munka továbbra is a nullával egyenlő.
Köszönjük Kedves Szakelőadó a kimerítő sablon választ...

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr42104079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2007.06.22. 22:58:39

Egy élmény, mikor a nagy melegbe egy kis frissülés reményében kihajolsz az ablakon, és arcbacsap fél liter pisi... A MÁV így értelmezi a felfrissülést...

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2007.06.22. 23:00:06

"...reméljük a jövőben elégedett utasaink között üdvözölhetjük." Ők nincsenek sokan...

img 2007.06.23. 05:53:08

VAn egy kaller ismerosom, O meselte a kovetkezo tortenetet:
Beer a vonat az allomasra, amibe valaki behanyt, haver elmegy szolni takaritoknak, eloszor kijon egy faszi, feljegyzi a \"problemat\" majd tavozik, nemsokara megerkezik az akciobrigad akik megszuntetik a problema forrasat, ok utanna balra em majd par perc mulva ismet visszatert a jegyzetelos emberke ujabb jegyzeteket keszitve.
süti beállítások módosítása