MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Levél a MÁV-nak

2007. június 13. - georgejr
Ma ezt a levelet küldtem a MÁV-nak

Tisztelt MÁV,


Mint gondolom már értesültek elindult a Tékozló Homár új testvérblogja a megintallunkvazze.blog.hu.
Jelen blogot egy visszajelzésnek szánjuk, melyen kérjük az Önök aktív részvételét is.
Elsőként engedjék meg, hogy elküldjem Önök felé a cikkek, észrevételek listáját.
Ezen cikkekre várunk Önöktől választ.

http://megintallunkvazze.blog.hu/2007/06/12/kedvezmeny_tudatlansag_mav
http://megintallunkvazze.blog.hu/2007/06/12/cegledet_elkerulni_nem_kell_felnetek_jo_
http://megintallunkvazze.blog.hu/2007/06/12/oldalszarny_okoskodo_penztaros_fekete_le
http://megintallunkvazze.blog.hu/2007/06/11/elovarosi_kozlekedes_az_1_es_vasutvonalo

A többi cikket is elolvashatják a blogon.

Több kérdés, ötlet is felmerült az utóbbi időben bennem.
1.) A blog látogatói feldobták azt az ötletet, hogy vállalkoznának egy vasúti kocsi kitakarytására is. Érdeklődnék, hogy a MÁV ezzel közösséget tudna-e vállalni? Ha igen, akkor hogyan lehetne kivitelezni, hogy mi is tehessünk ha csak egy kicsit is, a MÁV tisztaságáért?

2.) A MÁVINFORM írta ezeket a sorokat:
"Az ennél aktuálisabb rendkívüli eseményekről késésekről, (pl: az Ön által említett „Keleti pu.-n késések a Kőbánya felsőn leszakadt felsővezeték miatt") jelenleg még csak a médián keresztül áll módunkban a lakosságot tájékoztatni, de remélhetőleg erre az új honlapon születhet megoldás."

Mivel a blog jelenleg napi 1000-1500 látogatót tudhat magáénak, így javasolnék egy dolgot. Akár rss-feed alapján, akár más módon, de lehetőséget szeretnénk adni Önöknek, hogy az aktuális közlekedési információkat megoszthassák az utazóközönséggel, így talán sikerül az embereknek időben tájékozódnia.

Válaszukat, együttműködésüket megköszönve:

XY
MÁV blogger
Mint látjátok felkértem a MÁV-ot, hogy adjon lehetőséget, hogy egy vagont kitakarítsunk. Egyelőre választ várok. Ha nem válaszolnak, akkor kilátásba helyezhetünk egy gerilla akciót is akár. Akinek kedve lenne egy takarításhoz az kérem jelentkezzen a megintallunkvazze_kukac_gmail_pont_com címen. A tárgyba kérem a retekkommandó szót belebiggyeszteni:)

Georgejr - MÁV blogger

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr5098186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szjmn · http://zawar.hu 2007.06.13. 19:03:18

volt egy ilyen videó, hogy néhány álcázott fiatal megtámadott egy vonatot tisztítószerekkel és lemosta, kívülről legalábbis. kétlem hogy megtalálnám, de asszem németek voltak..

Ashi Valkoinen · http://ashi.web.elte.hu/ 2007.06.13. 19:36:18

itt vagyok, dobom majd az e-mailt is, ha nem válaszolnak.:D Jól tetted, hogy megírtad, lehet, tényleg lesz valami és nem csak a Zsoca által elég pesszimistán vizionalizált szubkultúrás blog...

Tökfej · http://antimav.blog.hu 2007.06.13. 19:39:33

A takarítás O.K. Felhívja a figyelmet a vonatok állapotára.
Sajnos az árak miatti elégedetlenséget nehezebb demonstrálni. Nemrég kérdezték tőlem, hogy a Hallgatói Blicc Mozgalom miért nem szervez egy tömeges bliccelést olyan emberek részvételével, akik már alig tudják kifizetni a megemelt árakat. Ez, véleményem szerint, azért sülne el rosszul, mert a bliccelők elleni negatív propagandának is köszönhetően az emberek szeretik azokon csattintani az ostort, akik megszegik a szabályokat. Közben pedig nem marad figyelem azoknak a problémáknak, amik a szabályszegést kiváltották, tehát az égbekiáltó hiányosságoknak és az őrült áremeléseknek.

Pepepupu 2007.06.13. 20:19:33

Wejejeje...remélem belegyezik a MÁv. Mert akkor húzok Pestre és neki esünk kitakarítani.

Baltasgyilkos · www.baltasgyilkos.hu 2007.06.14. 10:22:31

Kommandó? Naná!
Már régen kinyílt tőlük a zsebemben a drótkefe.
süti beállítások módosítása