MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Újra elküdljük a leveleket a MÁV-Start felé

2011. július 22. - Vittore.

Úgy látom, kissé elhamarkodottan álltam le a levélküldéssel a hivatalos vasúti képviselet felé, így a mai naptól újra elküldjük a MÁV-Start Zrt. ügyfélszolgálatára az olyan leveleket, melyeket az olvasóktól, vagy más forrásokból kapunk és kíváncsiak vagyunk a hivatalos álláspontra is.

Remélhetőleg a MÁV-Start Zrt. ügyfélszolgálata a továbbiakban is elküldi a megfelelő testvércégekhez azokat a leveleket, melyeket mi a MÁV-Start-nak küldünk, de nem ők az illetékesek.

 

Veled is hasonló történt? Történeted, észrevételed, fontos közlendőd van, mely megjelenthet itt, az Új MÁV Blogon? Az e-mailt az ujmavblog@gmail.com címre küldheted, és mi kitesszük történeted!



Elindult hírlevelünk, ha érdekel a vasút, vagy olvashatónak találtad ezt a bejegyzést, akkor kattints ide, és olvasd a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr993089190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása