MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Nem küldöm el

2011. május 03. - Vittore.

Egy kis szolgálati közlemény: mint az oldaló szövegdobozban is látható, mától nem lesz továbbküldve egyetlen olvasói levél sem a MÁV-Start Zrt.-nek a részemről. Igazából ennek több oka van:

1. az elküldött levelekre csak egy autoreply válasz jön

2. egy piárosnak, menedzsernek feladata szondázni a netet a saját cégéről, ha másképp nem, akkor egy-egy Google kereséssel

3. ez az oldal eléggé ismert, ismert volt a vasúttal foglalkozók körében, ha ennyi év alatt nem szokott rá egyetlen felelős sem a MÁV-nál, hogy néha megnézze, miről is írnak a keves utazók ide, akkor ott változtatni kellene egy-két pozícióban

Természetesen amennyiben úgy alakulna a helyzet, mint Gál Misi BKV-Figyelőjénék, hogy esetleg válaszra is méltatnak a MÁV-nál, újra elküldözgetem nekik a leveleket. Köszi!

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr812873440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása