MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Gázolt az IC, a halott még ismeretlen

2011. április 30. - Vittore.

Pestszentimrén ismeretlen személyt gázolt el az IC, s az utasokat személyvonattal vitték tovább. Tud valaki az esetről bővebb infót az MTI alább olvasható közleményénél? Egy hajlékonyt ütöttek el, hogy ismeretlenként kezelik? Vagy volt valaki olyan szerencsétlen, hogy nem voltak nála az iratai?

Gázolt az Intercity

Pestszentimre vasútállomáson ismeretlen személyt ütött el egy Intercity vonat szombat délelőtt, a baleset nem okoz fennakadást a vasúti közlekedésben - közölte Miklós Éva, a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

A gázoló vonat, a Budapestről Miskolc felé tartó Rigó Intercity utasait egy személyvonat vitte tovább. A baleset háromnegyed 11-kor történt, a helyszínelés várhatóan mintegy másfél órát vesz igénybe. A vonatok a másik pályán közlekednek, így nincs fennakadás a forgalomban - mondta Miklós Éva.

Forrás: MTI

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr102867615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2011.04.30. 23:44:33

Amikor a vonat háromba töri a testen levő személyit, estleg tele van agyvelővel, estleg meg sem találják hirtelen az igazolványt, mert a gázolás pillanatában kiesik a zsebéből, majd a kocsik által kevert szél arrébb fújja akár 50 méterrel.

Ismerősöm gázolt öngyilkost BDt vezérkocsival, 60 km/h sebességgel.

A tetőn levő kürtön is volt agyvelődarab, de pár száz méterrel arrébb, ahol elkapta, a jelzőkarón is.

siófoki35 2011.05.01. 00:09:00

Pestimre a lajosmizsei vonalon van. Ott meg nem jár IC.

pbence 2011.05.01. 16:45:12

@siófoki35:
Ez nekem is feltűnt, az MTI nagyon képben van...
süti beállítások módosítása