MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Szegedi ajándéktárgyak

2010. október 13. - Ashi Valkoinen

Kedves Donát!

Nem rég bukkantam a blogodra, s szeretném veled (illetve az olvasókkal) megosztani szegedi tapasztalataimat.

Hadd kezdjem ott, hogy nekem nincs bajom a MÁV-val. Lehet, hogy csak szerencsés vagyok, de nekem és kis családomnak mindig öröm a vonatozás.

Nem is olyan régen Szegedet néztük ki egy kis, hétvégi kiránduláshoz. Megvettem a jegyeket a neten, elutaztunk, jól éreztük magunkat. Hazafelé bementem az ügyfélszolgálatra megkérdezni az indulási időt. Amikor beléptem, az asztalok mellett két nagy vitrin fogadott. Az egyikben különböző vasúttal kapcsolatos könyvek gőz- és villanymozdonyokról, vasúti építészetről, a vasút történelméről, vagonokról és egyéb vonatokkal kapcsolatos dolgokról. A másikban különböző MÁV Startos ajándékok voltak: nyakba akasztós mobiltartó, sörnyitó, esernyő, kifestő, színes ceruza készlet, fajáték, stb. A hölgyek nagyon kedvesen elmondták, hogy most indult ez az értékesítés szeptember elején.

Gondoltam miért is ne! Vettem egy fajátékot (benne: malom, sakk, marokkó) magunknak, egy „dezirós” kifestőt pedig a gyereknek. A hölgyek kicsit bíbelődtek a pénztárgéppel, de egy rövid telefonhívás után megoldották.

A hölgyek azt is megengedték, hogy lefotózzak néhány dolgot. Sajnos a fényképezőgépem lemerült, ezért a néhány mobilos kép nem lett olyan szép.

Bár én nem vagyok nagy „vasútmániás”, de talán olvasók között akad olyan, akit érdekelnek ott kapható könyvek, vagy gyűjtik a vasúttal kapcsolatos tárgyakat.

Üdv,

K.I.

A képek:

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr902366578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Antal Z. 2010.10.13. 10:29:10

"A hölgyek kicsit bíbelődtek a pénztárgéppel, de egy rövid telefonhívás után megoldották."

Jellemző.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2010.10.13. 10:57:31

15 éve már Balatonfüreden lehetett olyan képeslapot kapni, amin a füredi állomáson áll egy nosztalgiafestésű Nohab.

Jelfogó 2010.10.13. 12:31:35

"Lehet, hogy csak szerencsés vagyok, de nekem és kis családomnak mindig öröm a vonatozás."

Szeretettel meghívlak a munkába járós vonatomra egy hétig. Természetesen fizetem a jegyeidet, az egyetlen kérésem csak az lenne, hogy a heti összesített késésünknek csak a fél százalékáig ne vegyél majd levegőt a végén. :)

"A másikban különböző MÁV Startos ajándékok voltak: nyakba akasztós mobiltartó, sörnyitó, esernyő, kifestő, színes ceruza készlet, fajáték, stb. A hölgyek nagyon kedvesen elmondták, hogy most indult ez az értékesítés szeptember elején."

Hogy lehet nagyon kedvesen elmondani, hogy elindult az értékesítés? Másfelől mitől ajándék, ha egyszer értékesítik? :)

pbence 2010.10.13. 16:55:14

@Jelfogó:

"Hogy lehet nagyon kedvesen elmondani, hogy elindult az értékesítés? Másfelől mitől ajándék, ha egyszer értékesítik? :)"

A késéssel kapcsolatban igazad van, de hogy ebbe miért kellett belekötni...

Antal Z. 2010.10.13. 17:13:31

@pbence: Azért, mert biztos, ha a privát- vagy versenyszférában csinálnák így, egy percig se léteznének. Amúgy meg a privát- meg versenyszféra "precizitásáról" megint ennyit: MAL ZRt.

pbence 2010.10.13. 18:32:04

@Antal Z.: Azért a versenyszférában sem vágnak mindig ingyenes dolgokat az ügyfelekhez...
Például egy sima bevásárlószatyor, amin virít a cég logója, ennek ellenére egyes helyeken elkérnek 100 Ft körüli összeget is érte.

Na meg nem azért hívják "ajándéktárgy"-nak, mert ők adják ajándékba, hanem azért, hogy vedd meg, és te add ajándékba.

Persze jó ötletnek tartanám, hogy ha a MÁV-START is szervezne ilyen pontgyűjtő akciót, ahogy már sok helyen divat, és az összegyűlt pontokat lehetne ezekre beváltani. Reméljük, valaha meg is fog valósulni.

Hát igen, a MAL ZRt.-re inkább nem is írok semmit...
süti beállítások módosítása