MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Re: Eltérő jegyár ugyanazon a szakaszon

2009. november 10. - georgejr

A múlt pénteki postra érkezett az alábbi válasz.

A Győr-Gyárváros -- Győrszentiván esetében fellépő távolságmeghatározási hibát javítottuk az ELVIRA-ban. 

Köszönjük az észrevételt.
VZs

Köszönjük a javítást. Egyben azt szeretném kérni Tőletek Drága Olvasók, hogy küldjetek minél több elvira hibát. Nem kekeckedésből, hanem ezeket szeretnénk továbbítani a fejlesztők felé, hogy jobb és használhatóbb legyen az elvira. Fejlesztőként tudom, hogy a fejlesztés alatt nem tudunk, és nincs is kapacitásunk minden hibát előhozni a rendszerben, bármennyire is igyekszünk. Segítsük, hát ebben a fejlesztők munkáját, és küldjetek el nekem minden hibát, amit az elvira működésében tapasztaltok!

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr161515574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lun_Istar · http://lunistar.uw.hu 2009.11.10. 17:45:51

Legalább valami működni létszik a vasútnál...

Hajrá elvira fejlesztők!

Kopi3.14 2009.11.10. 21:45:16

@Lun_Istar: Azért vannak normálisan működő dolgok, pl. a mostani vágányzár a Pécs-Dombóvár szakaszon is remekül lett lekezelve.

Murphistic · http://www.youtube.com/user/Murphistic 2009.11.10. 23:36:30

Ügyi ;) Olvassák a blogot. Szerintem nem olyan rossz az az Elvira. Dicséretes, hogy meghallgatják a javaslatokat. Nekem nagyon bejön a súgás, miközben gépelem az állomásnevet :). Csak így tovább.
OFF: Remélem már nem cseszegetik a MÁV Informatikát hülye szlovák rádiósok. A hülyegyerek is egy idő után más játék után néz.
süti beállítások módosítása