MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Visszatekintés: Horror a nagytétényi állomáson

2009. május 28. - georgejr

Két éve írtunk arról, hogy a nagytétényi állomáson már balkáninak sem nevezhető állapotok uralkodnak. Azóta történt némi változás, amiről akkori levélírónk most tájékoztatott.

Tisztelt Georgejr!

Közel 2 éve küldtem be anyagot a nagytétény-diósdi állomás állapotáról, ami ebben a posztban jelent meg: http://megintallunkvazze.blog.hu/2007/07/27/horror_a_nagytetenyi_allomason

Közel 2 év kellett ahhoz, hogy az alábbi képeken látható változások megtörténjenek, a WC-k lefestve, kipucolva, rendberakva(azt ugyan nem tudom lehet e használni), a váró szintén tiszta és ki lett festve. A sok kis tetü ugyan már elkezdte összefirkálni a várót, de még így is fényévekkel jobb mint 2 éve.

Üdv Gábor

Előtte:

    

 

 


Utána:

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr21148223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ákibard! 2009.05.28. 09:52:43

Az utána képeket nem láthatjuk? :-(

Amúgy Budafok-Alberfalva mh is fel lett újítva, vannak padok váró, pénztárablak :-)

georgejr · http://mav.blog.hu 2009.05.28. 09:53:52

@Ákibard!: De ott van utána. Akkor jobban kiemelem. Kuldesz rola fotokat?

georgejr · http://mav.blog.hu 2009.05.28. 09:54:50

en csak azt sajnalom, hogy jonnek majd a kis genyo grefesek es a szep feher falakat osszefirkaljak. mint lathato mar elkezdtek...

Ákibard! 2009.05.28. 10:38:28

@georgejr:
Most már látom. Az utána felirat eddig is megvolt, de alatta nem volt semmi. Lehet nálam volt a hiba, mostmár látom.

Albertfalva felé nagyon nem járok, de ha lesz nálam gép, akkor lefotózom.

Tavaly jártam oda sokat amíg ott dolgoztam, és 1-2 hónapja láttam, hogy felújították a várót rendesen.

petya.bacsi 2009.05.28. 13:01:21

Ezeket a művészeket össze kéne fogdosni, csoportokba szervezni, és a város, ország erősen szennyezett összepingált részeit kéne lefestetni velük.

Komolyan röhej, hogy ez sem számít bűncselekménynek, max. rongálásnak. Mert szabad emberek.

Hiába na, itt van az eredménye az elcseszett "nekem jogom van" nevelésnek, és annak, hogy a tanár az osztálytermében már csak megtűrt személy, mert a diáknak több joga van, bármikor, bármiért felnyomhatja a tanerőt, ha éppen kedve szottyan.

Bezzeg pár évtizeddel korábban, ha a tanár kiosztott egy pofont, akkor a szülőktől megkapta a gyerek a párját, volt nevelés, volt tekintélye a szülőknek, a tanároknak, most egyiknek sincs. Éljen a mindent szabad liberális felfogás!

Comandante en Jefe · http://local.blog.hu/ 2009.05.28. 13:07:35

Valami javulás azért megfigyelhető a tisztaság terén a vasútnál. A kocsik is normálisabban néznek ki, mint pár éve, és pár napja Kelenföldön tűnt föl nekem, hogy ugyan még mindig iszonyat lepukkant az állomás, de a váróban nincs dzsuva meg azarszag.

Giolamo 2009.06.28. 16:32:05

Sajnos amíg nem változik bizonyos emberek morálja, addig ebben az országban semmit nem érdemes felújítani. Vttem, dolgoztam már szép új kocsikon amik persze tele voltak firkálva, az asztalkák letörve. Láttam vadonat új alacsonpadlós vonatot telefirkálva. Szóltam már diákokra akik a nemdohányzó részben dohányoztak és csak a vállukat rángatták. Szóval néha úgy érzem felesleges itt bármit is csinálni ha egyes emberkék nagy ívben tojnak az egészre, utána persze a mávot szidják. Pedig nem a jegyvizsgáló vagy a mozdvez firkálja tele a vonatokat. Attól tartok előbb néhány ember viselkedésén kellene változtatni.
süti beállítások módosítása