MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Egy korszak vége, egy új kezdete

2008. október 17. - georgejr

Másfél évvel ezelőtt egy dühödt pillanatban billentyűzetet ragadtam és leírtam minden hasfájásomat a MÁV-val kapcsolatban. Az ismerőseimnek elküldtem és pillanatok alatt záporoztak a hasonló sztorik. Rádöbbentem, hogy ezeket nem szabad hagyni veszni. Megszületett a Vazze, igaz még a bloggeren, de hamar elterjedt a híre és váltottam, átköltöztem a blog.hu szerverére. A blog népszerűsége, ismertsége hála az Indexnek, valamint a Homárnak hihetetlen mértékben megugrott.

A blog indulása után hamarosan több hasonló tematikájú, stílusú blog indult (BKV, Autózz, Tuskó, stb), vélhetően a MÁV blog sikerén felbuzdulva. Olyannyira sikeres blogok ezek, amelyek nagyon hamar túlnőtték a MÁV blog sikerét, látogatottságát, ismertségét. Örülök, hogy ha csak egy picit is, de részese lehettem egy ilyen folyamatnak, amikor a magyarországi bloggerek még nagyobb népszerűségre, hírnévre tettek szert.

A MÁV is hamar felismerte, hogy a MÁV blog véleményformáló ereje sokat segíthet/ronthat a társaság image-én, így hamar kialakult egyfajta párbeszéd, kommunikáció. Azt hiszem értünk el haladást, eredményeket. Megmutattuk, hogy igenis ki lehet takarítani a kocsikat, felhívtuk több veszélyes helyzetre a figyelmet. Párbeszédet folytattunk az utasok, valamint a Vasúttársaság között. Miért többes szám? Mert nélkületek Kedves Olvasóim nem ment volna.


Az idő szépen lassan telik, de az idő múlásával az én életemben is történnek változások, prioritások, amelyeket nem tudok már a bloggal szemben háttérbe helyezni. Ezt gondolom mindannyian észrevettétek, ha másban nem, akkor abban, hogy kevesebb a post, a hírlevelek is elmaradoztak, egyre ritkábban szólok hozzá a postokhoz. Sajnálom, de nincs időm még ezzel is foglalkozni, legalábbis abban a mennyiségben nincs, amit Ti és a téma megérdemelnétek. Így hosszú töprengés után beadtam a derekam és ezennel visszavonulok a blog aktív szerkesztésétől, és átadom azt BKV Figyelőnek. A változásokról, újdonságokról majd inkább Ő ír. Biztosan sokat fog segíteni és javítani a blogon. Fogadjátok szeretettel. Persze a teljes blogot nem hagyom el, továbbra is fel fogok tűnni, postolok, és segítek a blog fejlődésében. Nem fogom az Olvasóimat magukra hagyni.

Ezennel megköszönöm mindenkinek a támogatását, a segítségét és a figyelmét és kívánok Nektek, és a Blognak a továbbiakban sok sikert és sok látogatót:

georgejr

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr90718866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

petya.bacsi 2008.10.17. 16:50:52

Minden jót Georgejr, és sok sikert, és köszönöm, vagy köszönjük az eddigi munkádat! :)

Én már hátat fordítottam a MÁV-nak, és a napi ingázást és idegeskedést redukáltam havi 4-5-re. Elég volt a MÁV-ból, az utasgyűlölő magatartásból, a bűzből, a mocskos ülésekből és a késésekből - aminek persze mindig más az oka. Havi 4-5-szer ugyan találkozom velük, de akkor is sikerül megemelni a vérnyomásomat.

De a blogot - ha nem is okoskodom mindenbe bele - nyomon követem, és nyomon is fogom követni a továbbiakban.

És jó munkát BKV figyelő, a MÁV-val több dolgod lesz, mint a BKV-val :D

dontals 2008.10.17. 16:56:29

Hát kedves Georgejr először is köszönet azért a felbecsülhetetlen értékű munkáért, amit végeztél ennek a blognak az elindításával és írásával.

Másodszor sok sikert az "új" életben, feltételezem egy korábbi postból hogy a család jelenti az elsődleges prioritást, amit maximálisan megértek.

Harmadszor köszönöm, hogy az én leveleim, korábban videóim is megjelentek a blogon.

Negyedszer: remélem, hogy valóban nem fogsz végleg eltűnni a blog életéből.

Ötödször: jó munkát és kitartást kívánok az új szerkeztőnek is. Az én látogatásomra, alkalmasint ha nagyon felhúz a MÁV, akkor leveleimre (netán 1-2 új videóra) továbbra is számíthat.

Amorf 2008.10.17. 22:31:21

Köszi a blogot és sok sikert a továbbiakhoz!

Amorf 2008.10.17. 22:33:09

Jut eszembe, a volánosdival mi lesz?

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2008.10.17. 22:35:14

Amorf 2008.10.17. 22:33:09 >>>

Van egy volános blogom is. Hamarosan az is be lesz izzítva. Annak a szerkesztéséhez viszont már nekem is segítség kell majd.

georgejr · http://mav.blog.hu 2008.10.18. 08:29:17

Köszönöm az elismerésket. Egy élmény volt Veletek dolgozni. De mindenkit megnyugtatok, nem hagyom el a blogot, csak ritkabban talalkoztok majd a bejegyzeseimmel, és azok sem a szokványos bejegyzések lesznek;)
süti beállítások módosítása