MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Sajtóközlemény

2008. május 01. - georgejr
 

Az RTL Klub esti Híradójában 2008. május 11-én hiányosan jelent meg a vasúti törvény módosításával kapcsolatosan a MÁV-START Zrt. álláspontja. 

 

Az RTL Klub munkatársának kérdésre, mely szerint „Tervezi-e a MÁV- START, hogy valamely vonalon kéri a közszolgáltatási kötelezettségének megszüntetését?” a MÁV-START Zrt. szóvivője azt a választ adta, hogy nincs ilyen irányú elképzelése a vasúttársaságnak. Ez a kérdés és válasz az adásba kerülő anyagból kimaradt. Ezzel szemben, a szóvivő állásfoglalásával ellentétesen a riportban az hangzott el, hogy a MÁV-START Zrt.-nél még nem döntöttek arról, hogy kérik-e valamelyik szárnyvonal bezárását, és egyben utalt arra, hogy a veszteséges szárnyvonalak sorsa még mindig bizonytalan.

Megerősíteni kívánjuk Szabó Pál miniszter úr bejelentését, mely szerint a korábban érintett mellékvonalak esetében a vasúti közszolgáltatás az év végéig került megrendelésre.

MÁV-START Zrt.
Kommunikációs Igazgatóság

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr22464912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása