MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Pennsylvaniai vasút

2008. március 09. - georgejr
Helló-helló,

Ellentétben a legtöbb hozzád fordulóval, én most nem vérfagyasztó-vérlázító MÁV-os történetekről szeretnék beszámolni, csupán amiatt írok, mert szeretném, ha megtekintenéd az alábbi weboldalt, és esetleg saját gondolataiddal fűszerezve megjelentetnéd a blogodon -melynek egyébként régóta olvasója vagyok.
Egy nagyon kedves cimborám, barátnőjével kettesben "bezöldítették" a SEPTA, azaz a pennsylvaniai közlekedési társaság hirdetéseit. Elképesztően egyszerű, mégis zseniális a dolog. Vajon itthon mikor vágna bele egy ilyenbe a MÁV -vagy bármely Volán társaság, neadj' Isten maga a BKV...

kíváncsian várom véleményedet,

köszönöm,
attila


ja, és hát a link: www.redtettemer.com

Huhh szerintem zseniális. Kattintsatok a work-re, majd  a SEPTA GREEN-re. Egy nagyon egyszerű megjelenés, ami mégis sokat mond. Talán ideje lenne, ha a MÁV is hanyagolná az Xmen stílust és valami jóval egyszerűbbet, mégis hatásosabbat alkotna.
Lennének ötleteim. Elég kreatív vagyok:) De halljuk ki mit szólna egy ilyen jellegű kommunikációhoz?

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr34372147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vanek ur 2008.03.09. 08:15:57

Szerintem rögtön menne a fikázás, hogy erre bezzeg van pénz, de a ........ (szabadon kitölthető bármilyen panasszal) megoldására nincs.

Egyébként nem tudom, figyelted-e, de magyar, vagy magyar származású emberkék találták ki a kampányt.

dontals 2008.03.09. 12:06:50

Önmagában nekem tetszik.
El is tudnám képzelni egy HATALMAS stílusváltás részeként a MÁV-nál is.
Mondjuk első lépésként (a zöldítés jegyében) azt a "szemétdombot" kellene felszámolni, ami a MÁV vonalainak mentét övezi. Szinte egybefüggő szemétkupac van a sínek mentén (legalábbis amerre én szoktam járni, de gondolom nincs ez másként máshol sem). Hajléktalan bódék, odahordott szir-szarok, félelmetes. De mivel ezeket a területeket többnyire senki nem tartja "magáénak", ezért soha nem volt sem akarat, sem pénz arra, hogy rendbetegyék.

Ismerve (tapasztalva) a MÁV infrastrikturális helyzetét pedig röhej lenne a jelenlegi MÁV-ot "zöldre festeni".

Soha nem az elképzelésekkel van gond, hanem az akarattal, a koncepciótlansággal.

Magyarországn most sincs semmilyen átfogó fejlesztési terv a vasútra (legalábbis én nem hallottam ilyenről), 20-30 új szerelvénnyel villognak időnként, amik csökketett sebességgel közlekednek a rohadó pályákon. Sajnos ez a valóság.

Akashi Kaikyo 2008.03.09. 20:13:42

Én nem értettem hogy ott mit kellett látni. Valaki tájékoztatna?

ALW 2008.03.11. 08:42:02

Egy ilyen bezöldítésbe szerintem sosem vág bele a MÁV, sem egyik közlekedési társaság sem.
Ahhoz a 90%-át le kellene cserélni a járműparknak, hogy megvegyék a cimbijeidtől az egyébként szerintem totálisan felesleges "füvet a falra" projektet. Tudom, nincs valami kifinomult érzékem a modern művészetekre, de esetleg dolgozhatnának is valamit.

ALW 2008.03.11. 08:45:07

Amúgy még ne kiabáljuk el, az is valószínű lehet, hogy belevág a MÁV egy ilyen dologba, az egész 300 millióba kerülne, ebből 200 millió a vezetőségé, 40 millió egyéb kiadásokra kell, 40 millió a sikerdíj, amit előre ki kell fizetni, 10 millió a Józsié és tizet kapnának az ismerőseid.
süti beállítások módosítása