MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Tuszkolva jó

2008. február 01. - georgejr
Kaller a mozdonyban, csak az utasokat jön ki tuszkolni....

Szia!
Nekem csak az az egyetlen pici gondom van, hogy a MÁV menetredjét nem tudom ki rakta össze, de az biztos, hogy nem utazik a Mávval. Sajnos a 80-as vonalon sokszor olyanok a vonatok, mint a heringesdoboz. Ezt tetőzi az "néha", hogy késik, vagy kimarad egy-egy amúgyis zsúfolt reggeli vonat télen (bár sokszor nyáron is). Persze ilyenkor se az Ic-ket nem állítják meg, se a gyorsokat. Na de, amiért írok neked az az, hogy a 5509-es számú Egerből közlekedő személyvonatra reggelente nem lehet felszáni annyi ember van rajta. Ezt tetézi, hogy kabinos B osztályú gyorvonati kocsikból áll szinte az egész szerelvény, így még kevesebb a hely rajta. Persze a Máv nem tud az 5 kocsiból álló szerelvényhez hozzácsatolni még kettőt, mert az luxus lenne. Ráadásul mocskos is a vonat. Ez sajnos nem csak az én szememet szúrja, hanem másokét is, de változás nincsen. Remélem, hogy ezt az emilt is elküldöd a Mávnak, mert ez már nem állapot, hogy a kaller a mozdonyból száll ki és tuszkolja fel az embereket a vonatra, persze az állomáson lévő emberek negyede fér csak fel rá (Rákoscsabáról írok).

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr5320240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akashi Kaikyo 2008.02.01. 13:31:51

Eltolható oldalfalú teherkocsit kell rá rakni, azon több a hely

winston01 2008.02.01. 15:03:03

Így van, hatvan éve bevált módszer.

Siendor 2008.02.01. 15:22:19

Nincs elég kocsi. Nagyon nincs. Több ezer darabot kéne már selejtezni, de amíg nincs új addig nem lesznek. Azért is olyan jó állapotúak. Sajna viszont évről-évre muszáj selejtezni, így évről-évre egyre kevesebb van, és azok is egyre gyalázatosabb állapotúak.
Bár a helyzet újabban javul (Flirt, Talent, Haalberstadti kocsik), de még nem elég :)

acetofive 2008.02.01. 19:07:15

jaj..ifjusagom "szep" emleke.
mikor kozepiskolaba meg vonattal jartam be pestre es nalunk mar csak a pakk kocsiba lehetett feljutni. a kovetkezo allomason mar csak vigyazzba allva tudnunk elferni.

eltelt jo par ev es mar kihaltak a vonatok (elovaros), mindenki volanbusszal jar.

Garfield888 2008.02.01. 22:22:10

Én is Rákoscsabáról járok be de ezzt a vonatot mindig elkerülöm. Vagy a késöbbivel, vagy az előzővek megyek.
süti beállítások módosítása