MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Ferihegyi lift

2008. január 24. - georgejr
A ferihegyi állomásnál van némi információs kavar.

Halló-halló,

Gyakran röpülök olcsót, nem lakom messze a Nyugatitól, úgyhogy egyre kevésbé esik nehezemre megtalálni a ferihegyi vonatmegállót (szemben a nem is olyan kevés turistával, akiknek valószínűleg fogalmuk sincs, hogy mi történik, ha felszállnak a 200-as buszra). A következő usability problémák merülnek fel:


1. A repülőtéren nem nagyon van kiírva, merre van a vonat.
2. Ha véletlelnül odataláltál a megállóhoz (300 méter, jó esetben bőrönddel), akkor az a felirat vár, hogy jegyet kellett volna venni a terminálban.
3. Nincs kiírva, hogy van lift (a bőröndösöknek sincs kiírva), amit kiírás nélkül megtalálhatatlan. (Olyan, hogy felcipekedsz a lépcsőn, és boldogan látod, hogy lett volna lift, mert pont az ajtaja elé érkezel.)
4. Dehát mindegy is, mert a lift nem működik, legalábbis 9-én és 18-án nem működött.

+1. Amikor a Nyugatiból megérkezel Ferihegyre, semmi nem jelzi ezt:
Nem mondják be, nincsenek kivilágítva a táblák, csak a többi táskás
leszállóra hagyatkozhatsz.

Elbódította az agyamat a nyugat?

tjp

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr69309612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1x 2008.01.25. 20:53:02

1, A repülőtéren(1-es terminál) ki van írva baszott nagy betűkkel a tourinform iroda oldalára, és novemberben még a reptér közepén is volt egy kétnyelvű információs tábla a vonatközlekedésről, éppen át nem estek rajta az emberek.
2,a megálló, szerintem csak a fáradt gyaloglásod miatt tűnt olyan messzinek, googleearth szerint alig 100 méter.
3,A lift ki van írva. Táblára. Közepesre.
4, a lift még novemberben működött, azzal mentünk.

NGabor 2008.01.25. 22:41:26

A megálló jó nagy kerülőre van a gyorforgalmi út felől... De van egy jó nagy sárga tábla kirakva, ami mutatja a gyalogosoknak az újonnan épített, egyenes utat. Körülnézni, aztán menni... Persze egy automata jól jönne a peronon, de mi magyarok azt úgy is tönkretennénk egy hét alatt.
süti beállítások módosítása