MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Via hir6.hu

2008. január 03. - georgejr
Via hir6.hu

A MÁV(-Start) figyelmébe ajánljuk

A tavaszi felsőoktatási felvételi eljárás keretén belül február 15-ig lehet jelentkezni akár kommunikáció szakra is. Lapunk ezúttal soha vissza nem térő kedvezménnyel támogatja a MÁV-dolgozókat!

Miután Kákosy Csaba gazdasági miniszter többek között a tegnap előállt vasúti káosz miatt kezdeményezte a MÁV-Start igazgatósági tagjainak felmentését, Heinczinger István MÁV-vezér szerint "a kialakult helyzetet kommunikációs probléma is kísérte, azt most vizsgálják, hogy a külső és belső kommunikáció hol csúszott félre, miért nem tájékoztatták az utasokat."

A MÁV-nál nem ez az első kommunikációs hiányosság, probléma, gáz, szivatás, gikszer, csorba, félrevezetés.

Kommunikáció és médiatudomány szakot 18 felsőoktatási intézmény indít majd szeptembertől. A felvi.hu szakleírása alapján "az alapszakra elsősorban azoknak a fiataloknak a jelentkezését várják, akik kellően nyitottak, érdeklődnek az egyének és a közösségek sorsa iránt, könnyen megtalálják a hangot az emberekkel, érdeklődnek a rádióban, televízióban, sajtóban, internetes kommunikációban, a reklám és a PR terén végzett munka iránt."

A Hír6 ezennel felajánlja, hogy bármely MÁV-dolgozó jelentkezési költségét visszafizeti, amennyiben az idén jelentkezik, és három éven belül elvégzi a képzést. Csoportos vagy igazgatósági jelentkezés esetén bónuszt is adunk. Heinczinger István egyedi, kézzel festett ajándékot is kaphat!
Balogh Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr58283718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mizrolist 2008.01.03. 21:10:52

:D Ehhez nincs mit hozzátenni, a tökéletes példája a katasztrófahumornak...

petya.bacsi 2008.01.04. 05:40:51

Mekkora égés! A versenyszférás kommunikációs csapatot lapátra, de gyorsan, elég közleményt meg mellébeszélést kaptunk rövid működésük alatt, és keressenek pár alkalmas fiatalt erre a pozicíóra. Azért a fizetésért (meg gondolom ingyenjegy, juttatási csomaghegyek) szerintem sokat nem kell keresni... egy a lényeg: alkalmas legyen.

A MÁV-nál amúgy sem szokás az utasokat tájékoztatni, HATALMAS égés, hogy egy szolgáltató cég ennyire alkalmatlan és ügyfélgyűlölő. Ehhez tényleg, csak gratulálni lehet.
Kíváncsi vagyok, hogy kedvenc csúcskommnikációs tííímem (akiknél úgy látszik nincs internet, hiszen emlékeim szerint emailben kérik a blogon lévő postokat :D) milyen durcás közleményt fog kiadni erre a hírre. Hisz biztos valami trendi képzésben már részt vettek (nem a képzés teszi az embert, egy képzetlen emberből is lehet jó kommunikációs szakember...)

georgejr · http://mav.blog.hu 2008.01.04. 07:55:57

a versenyszférás komm csapatot miért bántod? ők talán a legkevésbé fertőzöttek a sínaggyal:)
süti beállítások módosítása