MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Csúszásmentesítés?

2007. december 10. - georgejr
Baleset történt a győri állomáson. Csúszott a lépcső. Jobbulást kívánunk a sérültnek. De felmerül az egyzerű kérdés: Nem lehetne megoldani a csúszásmentesítést?


Hali! Megint én vagyok! :) Tegnap (2007.11.07.) történt a dolog a győri vonatállomáson. Nem tudom hogy a MAV vagy emberünk hibája-e, hogy kis híján szétzúzódott a feje a lépcsőn, de egész biztos vagyok benne, hogy a nagy eső és a csuron vizes padló közbe játszott a dologban. Lehet nem kéne ilyen könnyen csúszóssá váló lépcsőket építeni, vagy csak valami tapadósabb dolgot rárakni? Mindenesetre nem biztos hogy a Mav hibaja, mert balesetek azok mindig vannak.
Üdv: Balage


A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr2259166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sheldrake (törölt) 2007.12.10. 17:54:55

De, meg lehetne oldani. Segítsünk a MÁV-nak közbeszerezni:

csuszasgatlo.lap.hu/
Árak, de ennél olcsóbb is van...
www.nortek.hu/doc/csuszasgatlo_szalag_arlista_2007_nortek.pdf

Ugyan már, néhány utas összetöri magát? Olcsóbb kifizetni egy kis kártérítést, mint néhány százezret felújításra vagy csúszás mentesítére költeni. Ha egyáltalán kap valami kártérítést szerencsétlen.

Adani 2007.12.10. 20:35:51

Esetleg nem lehetne egy kis homokot kiszőrni pl. télen a lépcsőre, ha már jegesedik? Az nem olyan nagy költség.

Sheldrake (törölt) 2007.12.10. 22:01:47

Nem volt jeges a hír szerint és a homoktól csak még veszélyesebb lenne, ha felszárad a nedvesség.

Fedup Sári 2007.12.11. 11:22:32

Múlt vagy múlt előtti héten valamelyik nap este rendesen csúszkálni lehetett Váczott az aszfaltozott (a nem viakoloros) peronon. Na és? -- gondolták mávék.

marharépa 2007.12.12. 15:05:42

akkó csatlakozom, új máv-áldozatként. 15 év morgás után végre itt, köztetek :))

szal bicske, vasútállomás - a két peron közül az egyiket november végén-december elején 4 napig egyetlen gyönyörű, kb. 7-8 centi vastag. masszív jég borította. meglehetősen aggályos volt rálépni, és végigmenni rajta, nem csak hajnalban és este, amikor alig van egyébként is világítás, és az ember parázik, hogy beesik-e a vonat alá vagy sem. de még napközben is - arról nem beszélve, hogy leszállni a vonatról erre a jégpályára ugyancsak életveszélyes mutatvány.

nem tudom, nem is érdekel, hogy kinek a dolga lenne ez. valakié biztosan, mert az egyik peron viszonylag normálisan le lett takarítva.

igaz, ugyanitt tavaly először nem kellett félni az aluljáróba vezető lépcsőkön, mert befedték a kijáratot, így már nem áll centis jég és hó a lépcsőn.

persze, bárkinek is tettem szóvá, nem reagált. az állomásfőnök szerint nem az ő dolga, a máv meg nem írt a panaszra...
süti beállítások módosítása