MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Marhavagon rulez

2007. december 04. - georgejr
A MÁV ápdételt. Biztos kidolgozott valami jóféle tömörítési algoritmust, bár az utasok anyázását is le kellene kezelni valahogy.
Minden menetrend váltásnál eljátszák ezt, hogy aztán az anyázások hatására visszarakjanak néhány szerelvényt...
Hali!
 
Ezt egy bejegyzésnek a kommentjébe írtam, de azt mondták küldjem el neked nyugodtan. :) Elég nevetséges dolog ez a mávtól... :)
 

 
Vajon azt hogy gondolta a kedves máv, hogy vasárnap délután 3 óránként közlekedik győr és a keleti pályaudvar között a gyors vonat?
Tehát indul: 14:31, 16:31 és 19:31-kor egy-egy gyors vonat, aztán csumpa. Nem szoktam közlekedni ezekkel a gyors vonatokkal, inkább fizetek +400 forintot az intercity-re, mert eddig is marhavagon jellegű személy szállítás volt tapasztalható a vasárnapi csúcsban. Kérdem én most, vajon mennyivel lett jobb a helyzet? Mennyit javítottak az eddigi elviselhetetlen állapoton? Hát nem sokat, sőőőt, lehet hogy most már nem 3man fognak utazni a budiban, hanem 4en. A jegy árak meg ugye folyamatosan emelkednek, erről se feledkezzünk meg.
Két megoldás van, vagy utazunk + fél órát a személy vonattal, ami megáll minden bokorban, vagy veszünk ahogy én eddig is tettem intercity pótjegyet hogy elviselhetőbb legyen a helyzet. Gondolom a mávnak az utóbbi áll az érdekében, hisz több zsozso.

Csak gratulálni tudok ismét a máv startnak. Remélem egyszer rárobbantja valaki az épületet az egész rohadt bandára.

Üdv: Balage
Budapest, Magyarország, Balkán, Eu, 2007.

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr29250461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása