MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Késés contest hegyek

2007. november 22. - georgejr
Lassan külön kategóriát kellene nyitni Sheldrake-nek:) A leglelkesebb késés gyűjtő!


Tisztelt Magyar Álomvasutak Stop Zrt.!

2007.11.15-én az 5018-as számú személyvonat Bp-ről. 12 perc késéssel 22:40 helyett 22:52-kor indult, nem mondták be, hogy késve fog indulni, nem volt kiírva az indító vágány végén, amikor a vonatot betolták, hogy késéssel fog indulni, sőt 22:30 perckor még az is talány volt, hogy egyáltalán honnan fog indulni a vonat.


Kérdéseim:
----------
- Ki lett volna felelős 2007.11.15-én este 22 óra után a pontos és szakszerű utastájékoztatásért és milyen okból kifolyólag nem tudta feladatát maradéktalanul ellátni?
- Miért nem tájékoztatták az utasokat, hogy a vonat késve fog indulni és miért nem írták ki a késést vagy ha kiírták, miután már a vonatra felszálltam, akkor miért nem azonnal írták ki?
- Ha forgalmi ok volt, akkor pontosan mi, ha műszaki ok, akkor pontosan mi?
- Önök, mint ügyfélszolgálat, utasbarát tájékoztatásnak tartják-e azt, hogy egy 22:40-kor induló vonatnak az indító vágányszáma 22:37-kor jelenik meg a központi tájékoztató táblán, nem írják ki, hogy késni fog (legalábbis a vágánynál biztosan nem) és akkor rohanhat a tömeg, hogy odaérjen pl. az 5. vágányhoz (mert nem tudják, hogy nem kellene rohanni, mert késni fog)?

Válaszukat előre is köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr34235581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása