MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Be nem jelentett felújítás

2007. november 09. - georgejr
Se szó, se beszéd se semmi. Háhh megszívtad...


Hello!

    A baratnom a komaromi N*kia gyarban dolgozik, vagy meg 4000 emberrel egyetemben (az ipari parkban korulbelul 8.000). A muszakvalatasokkor (nap 2x, reggel es este) a szlovakiai munkavallalokat legalabb 40 busz szallitja a munkahelyukre, a varoson keresztul.  Ma reggel, meglepve tapasztalta a varos 95%-a, a munkahelyukre igyekvő emberek, es buszsoforok, stb. 100%-a, hogy az ipari parkba vezeto uton levo vasuti atjarot felujitjak. Ezen atjaron zajlik a forgalom 99,7%-a.

    Hirtelen megszalltak az atjarot, teljesen lezartak, sinek felszedve egy vaganyon, a masikon vonatforgalom. A varos teljesen ellehetetlenult, mindenkit(?) varatlanul ert a hirtelen jott lezaras. A buszsoforok mivel nem tudtak a lezarasrol, ott fordultak meg a teljesen lezart atjaronal. Nem tudom, hogy a MAV-nak van-e valamilyen kotelezettsege ertesiteni a varos polgarmesteri hivatalat, ha igen, nem tudom, ez megtortent-e, vagy, hogy a varosnak "nem jutott eszebe" hogy van egy ipari parkja, ahova sok ezer ember jar be nap mint nap dolgozni. Szoval, nem tudom, tortent-e ilyen kommunikacios "hiba" mindenesetre egy ilyen sokmillios "ejszakai uzemu" felujitasnal egy 50.000 forintos hiredetotablara azert szerintem futhatta volna... (esetleg a betuket lekapargatva mas helyen is lehetne hasznali oket, ahova epp tart a dugo brigad)

M.

Mellekletkent a kapott ceges kor e-mail:
(termeszetesen az idopontok csak hozzavetolegesek...)

Tisztelt Kollégák!

A komáromi vasútállomástól kérésünkre a mai napon a következő információt kaptuk a vasúti átjáró átépítésével kapcsolatban:

Az átépítés munkák tervezett ideje:

Időponttól      időpontig      
XI.08. 18.00-tól        XI.09-én 06.00-ig      
XI.09-én 18.00.-tól     XI.10-én 06.00.-ig     
XI.10-én 18.00.-tól     XI.11-én 06.00-ig      
XI.11-én 18.00.-tól     XI.12-én 06.00.-ig     
XI.12-én 18.00-tól      XI.13-án 06.00-ig      

Kapcsolatba léptünk a komáromi rendőrkapitánysággal, akiktől azt az ígéretet kaptuk, hogy minden műszakváltáskor a dunai hídon rendőri irányítással segítik a buszok közlekedését.

A Klapka,út > a Laktanya > az Eszperantó megállókban felszálló kollégák a megállókat továbbra is használhatják majd.
Az érintett buszok vissza fognak fordulni a Gyár utca felé, majd a rakpart felé tudják folytatni az útjukat.

A nem műszakos kollégákat elvileg nem érintené a lezárás, de a ma reggeli tapasztalatok szerint ajánlatos más útvonalat választani azoknak, akik Komáromon keresztül jönnek munkába (pld. a herkályi utat).

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr46223289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása