MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Re:Utasrongálás

2007. október 30. - georgejr
Utasrongálásos szöveget javították. Na ez már tényleg pozitív, de legközelebb kéretik gondolkodni fiúk!


Szia georgejr!

utasrongálás ügyben volt egy levelezésem a MÁV Start panaszirodával. Siker. A tévedés elismerve + a lift működik.

A levelezés:

--------------------------
Tisztelt Máv Start!

Felháborodva veszem tudomásul a nyugati pályaudvar nemrégiben felújított majd megrongált liftjére kitett papírt.

"Utasrongálás miatt a lift bizonytalan ideig nem üzemel."

Ezt mint MÁV utas, szeretném kikérni magamnak! Nincs joga Önöknek vádaskodni. Amíg a nyomozás nem állípított meg konkrét tettest, addig legfeljebb ismeretlen tettesről beszélhetünk.

Önök szerint az ilyen jellegű máv-utas kommunikáció teljesen megszokott? Mit gondolnának egy olyan viszontkérdésről, hogy "És mi alapján veszik biztosan, hogy a rongálást nem egy MÁV dolgozó követte el?"

Józan megoldás természetesen az lenne, ha Önök sikerrel oldanák meg a tulajdonjaik őrzését. Jó lenne többekközt, hogy a sokmilliárt Ft-ért beszerzett Talent és Bombardier vonatok ne válljanak pár éven belül az enyészetté, mint ahogy azt a régi kocsiknál tapasztalhatjuk.

------------------------------
-------
A válasz:


Tisztelt Utasunk!

Köszönettel vettük 2007. október 19-én Társaságunkhoz megküldött észrevételeit, melyekkel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adjuk:

Nagyon sajnáljuk a valóban helytelenül megfogalmazott feliratot és a kellemetlenség miatt ezúton szeretnénk szíves elnézését kérni. Az észrevételét követően azonnal intézkedtünk és elrendeltük a kiírás megváltoztatását, a rongálás utasainkra vonatkoztatott megjelölésének törlését. Örömmel értesítjük, hogy ezzel egyidőben a lift megjavítása is megtörtént, így kedves utasaink rendelkezésére áll.

Köszönjük megkeresését és reméljük a jövőben is elégedett utasaink között üdvözölhetjük.

Üdvözlettel:

Hódi Richárd

ügyfélszolgálati szakelőadó

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr55212753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lesley · http://8ker.blog.hu/ 2007.10.30. 20:16:37

Ebből látszik, itt nem álló frontok vannak, kapásból támadás, ellenségnak tekintik az embert, nem pedig a szolgáltatást igénybevevő, neki pénzt hozó ügyfélnek - nem is kell, amig az állam kihuzza a seggüket a szarból.
Ehh..tanulhatnának már végre......
(a pontozott rész tetszés szerint kitölthető)
süti beállítások módosítása