MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

No Comment

2007. október 18. - georgejr
Via Homar

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr77200294

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: بهینه سازی سایت 2018.05.29. 22:10:21

A legnagyobb visszatérések az űrből - Gyönyörű Adat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balafánt · http://csakakorrekt.blog.hu 2007.10.18. 16:04:34

Eléggé borzalmas dolog az emberi primitívség, semmi kétség. Rombolni még egy kamasztól is rém provinciális tett, felnőtt esetében még rosszabb (amellett, hogy többnyire jogsértésről is beszélünk).

Azt azonban nem értem, hogy ez a primitívség miért nyújt egyes társaságoknak lehetőséget arra, hogy ezzel takarózva ne tegyenek semmit épületek, járművek, vagy közterek épen tartásáért, higiéniájáért, vagy akár felújításáért.

HA egy piaci alapon működő cég kirakatát betörik, másnapra megoldják. Ha bekenik ürülékkel az ajtót, reggelre tiszta lesz. Nyilván kommunikálnak ők is, csak emellett tesznek is a "nyomok" ellen.

Gobbihilda 2007.10.18. 18:17:01

A kiírt szöveg megfogalmazása kissé kétértelmű, mert nem derül ki pontosan egy alapfokon magyart beszélő számára, hogy az utas rongálódott-e meg a liftben, vagy a liftet rongálta meg egy utas(?).
A viccet félretéve az ilyen és az ehhez hasonló figurák (pl. graffittisek), akik ugyan embernek látszanak, de nem többek egy kupac szénhidrogénnél, nem képesek arra, hogy vigyázzanak a környezetükre. Ezek csak abból értenek, ha valaki ugyanazt megteszi velük, amit ők azzal a tárggyal, amit épp rongálnak, emellett még a kezüket is eltörném, de úgy, hogy még véletlenül se tudja úgy használni, mint előtte.
Utána talán(?) belátná, hogy nem azért hoznak létre értékeket, hogy az ő személyes sérelmeiket, "művészi" - szerintem vandál - hajlamaikat kiéljék.

Adani 2007.10.18. 21:30:32

Vandálok, ne rongáljatok utasokat, mert bosszúból leállítják a liftet. :D Utasrongálás! Ez aztán LOL! Ki találta ezt ki?

Egyébként meg kezét lábát eltörni, aki szétzúzta az üvegét a liftnek.

krtek24 2007.10.18. 21:55:37

Hogy meri ez a cég leírni azt, hogy az utas rongálja a liftet?

Az olyan, mintha az InterContinentalban kiírnák, hogy a WC takarítás miatt átmenetileg zárva, mert összesz.rták a vendégek...

Arról nem is beszélve, hogy a Nyugati aztán tényleg pont nem az a pályaudvar, ahol az ott megfordulók jelentős része utas (pláne a lift aluljáróját tekintve).

Adani 2007.10.18. 23:22:35

Az nem baj ha kiirják, h az utas rongálta meg, de megtehetnék pontosabban is, mert ez így azt jelenti, h utasrongálás miatt nincs, vagyis mert valaki rongálta az utast. :D

Ezt úgy kellett volna kiirni, h "A lift átmenetileg nem üzemel, mert utasaink megrongálták"

Sheldrake (törölt) 2007.10.19. 23:49:46

1 db jobb IP kamera (150ezer HUF), 1 db internet csatlakozás (kvázi ingyen, mert ott a MÁV-nak ingyen van vagy megállapodhat nagy szolgáltatóval reklámért cserében), 1 db tárhely (csak van a MÁV-nak olyan), 1 kis idő a MÁV honlapján egy élő kameraképek oldal összedobására, aztán lehet nézni, hogy épp mi történik ott, 1 hétig meg simán lehet archiválni a felvételeket. Ha a töketlen barma eltakarja fülét farkát, akkor is nyomokat hagy maga után.

Nem reklám, csak ilyesmire gondolok:
www.utv.hu/index.php?content=st13

hattyú 2007.10.20. 11:38:08

Atyég, nem az a lényeg, hogy megrongálták, mert nem minden utas rongál, hanem az, hogy az utasoknak szüksége van a liftre és az utasok fizetnek! És ebből a pénzből lesz megjavítva (meg a többi adózó pénzéből...), USA-ban vagy Németországban, Svájcban, Ausztriában, Japánban is biztosan vannak bunkó és vandál utasok, de nem hinném, hogy ott ilyet kiírnának...ez szintén magyar betegség, tele van a net ilyen primitív és idióta ráadásul helyesírásilag kifogásolható feliratokkal. Mi értelme ennek? A sok-sok normális, fizető utasnak legyen lelkiismeret furdalása amiatt, hogy vannak ostoba és rongálós emberek? Minden utas egyforma? Jahát igen, ebben az országban igen, az utas csak egy rongáló, paraszt és szükséges rossz...egy kalap alatt. Hát jah, ez van mindenhol, töknyolc hogy MÁV, posta, hivatal vagy CBA...az ügyfél az csak egy kaki, fizessen és kussoljon. Ez persze nem zárja ki azt, hogy nagyon sok tahó, barbár ember van akik csak rombolni képesek, ez a kettő jelenség együtt van jelen és kicsit szánalmas...

Almaspite 2007.10.20. 17:50:00

Szombat délután már működött a lift! Kipróbáltam! :-)

Xaero · http://cubegamer.hu 2007.10.20. 18:53:10

Én nem szeretném, h engem mint utast rongáljanak :D:D:D

brown · http://magyarbeteg.info 2007.11.11. 19:55:19

Azért mert utazol és használod a liftet ezért megrongálódott és ezért ne zargass olyan hülyeségekkel hogy mért nem működik a lift. Hol is volt ez a lift? Melyik pályaudvaron?
süti beállítások módosítása