MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Máv Kert mutyi

2007. október 02. - georgejr
Na sikerült ma beszélnem a MÁV Kert Kft-vel. A válasz egyszerű: Nem hajlandóak nyilatkozni.
Hehehehe. Mai napon feljelentést teszek az illetékes földhivataloknál a MÁV-Kert Kft ellen, hogy nem végzi el a parlagfűmentesítést. Remélem kapnak egy nagy büntit.
De legérdekesebb, hogy pénteken még tudtak adni egy számot a MÁV Vezérigazgatóságon, bár nem veszi fel senki, ellenben ma, amint meghallottál a nevem se bú, se bá panaszirodát kapcsolták. Ott adtak egy 3. számot, ami - na itt jön a meglepi -  egy fax volt a végén.

Lehet paranoid vagyok, de ez picit idegesít. Nem baj, akkor is kiderítem mi a helyzet itt. Sok dolgot lenyelek, de ha valaki el nem végzett munkára vesz fel pénzt az már több a soknál.

Követelem, hogy a MÁV-Zrt hozza nyilvánosságra mennyit is fizetett a MÁV Kert Kft-nek a parlagfűmentesítésért, milyen ellenőrzés folyt az elvégzett munka kapcsán, volt-e szankció a nyilvánvalóan el nem végzett feladatok miatt. Mivel állami cég a MÁV Zrt, így el kell számolniuk a közpénzekkel.

Nyomozásom folytatom, amint van információ jelentkezek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr2183485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mimke · http://mimozanevel.wordpress.com 2007.10.02. 13:35:57

Olvasom sokat, amit írsz, és kimondhatatlanul tisztellek érte. Én nem utazom MÁVval egy jó ideje, mert Nagymarosra kocsival elmenni már két embernek is jobban megéri, mint vonattal..Szóval: ha kell segítség dobj egy emilt..Elvégre az én pénzemet is költik a piszkok..

greggrant 2007.10.02. 13:36:45

Hajrá! Bár nem bízom benne, hogy látszatintézkedésnél több történik, de az is több lenne, mint ami most van.
Csak így tovább, georgejr!
Éljen a webkettő! :-)

T. bátya 2007.10.02. 13:50:48

És még nem félsz mondjuk estefelé kimenni a lakásodból sétálni? Azért sűrűn nézz a hátad mögé! ;-)

Ibigoo · http://indafoto.hu/ibigoo 2007.10.02. 19:50:11

Georgejr: idén a MÁV saját bevallása szerint 250 millió forinttal járult hozzá a vasúti pálya mentén és az állomásokon kaszával, kisgépekkel végzett gyomirtáshoz, területrendezéshez (ebe a körbe tartozik a parlagfűmentesítés is).
A felső összeget így már tudod :)

hattyú 2007.10.03. 06:17:28

"Követelem, hogy a MÁV-Zrt hozza nyilvánosságra mennyit is fizetett a MÁV Kert Kft-nek a parlagfűmentesítésért, milyen ellenőrzés folyt az elvégzett munka kapcsán, volt-e szankció a nyilvánvalóan el nem végzett feladatok miatt. Mivel állami cég a MÁV Zrt, így el kell számolniuk a közpénzekkel."


Sok sikert! Szerintem amit csinálsz az nagyon fontos, többünknek kellene szúrkálni bottal a kakit a blogoba irogatáson kívül is, akkor lehet, hogy változna valami... :) Szal remélem sikerrel jársz!

galagonya 2007.10.03. 09:27:03

Salgótarjánban Pálfalva és a Főtér között levágták/ják a gazt.

Törzsgyökeres szentesi 2007.10.03. 12:17:07

Nos azt nem tudjátok, hogy a vasútvonalak csak kisebb részén végzi a Máv Kert Kft. a vegyszeres írtást. A vonalak túlnyomó többségén a G&G növényvédelmi Kft. végzi a vegyszeres gyomírtást. Szolnokon is.
süti beállítások módosítása