MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Lucskos kedd

2007. augusztus 21. - georgejr
Esik eső karikára sálálálá, de miért nem lehet figyelni a részletekre?

Ez a hét is jól kezdődött.
 
Verőce, kedd reggel 7.09. Pontosan jön a zónázó, van is rajta elég kocsi, ám feltűnik, hogy mennyien állnak a vonaton, amikor akár ülhetnének is. Bemegyek a kocsiba, leülnék, utastársam kedvesen szól, ne tegyem, mert az ülések vizesek. Picit meg is nyomja a nyomaték kedvéért a mellette lévő ülést (szövettel beborított fajta), csurog belőle a mocskos lé.
Kalauz jön, szabadkozik, nem ő tehet róla. (Tényleg nem.) Azt meséli, ez a szerelvény a hétfő esti nagy vihar alatt lehúzott ablakokkal állt a Nyugati pályaudvaron, ennek következtében ázott el a teljes szerelvény. Az élelmesebbje reklámszatyrot dug az ülepe alá, nekem a polgári napilap esik áldozatul, azzal párnázom ki a fenekem alját, s így utazom Budapestig.
A mellettem ülő (nem a nyomkodós) morog, hogy 27 ezerért (ennyi a havibérlet ára Budapest és Verőce között) miért kell lucskos vonaton üldögélnie, de a padlón is folyik a koszos lé. Nincs mese: ez a vonat elázott.
Csak halkan kérdem: nem lehetetett volna száraz kocsikat küldeni?

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr7145255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hattyú 2007.08.21. 16:33:30

És simán el merik így indítani, megtehetik, bármit. Következmény? Semmi, max. ez a blogbejegyzés. És ennyi. :D Száááánalom.

Tofika 2007.08.21. 18:31:04

Jézusom, ez nagyon durva. Annyira kéne a MÁVnak vmi felettes szerv, aki jól ellátja a bajukat! De nem.... mi tűrjünk. Ők meg nem végzik normálisan a munkájukat.

petya.bacsi 2007.08.22. 01:47:58

felhőszakadásban jöttem én is haza, a kaller azonban minden ablakot, amit tudott, felhúzott.

egyébként nem ritka jelenség, hogy elázott kocsikat küldenek. sokszor előfordul nagy esők után. sajnos.

T. bátya 2007.08.22. 09:20:57

A klímás és léghűtéses kocsik után ez a MÁV Zrt. új, saját fejlesztése: a vízhűtéses kocsik. Csak a hülye utasok még nem tudják értékelni, de majd biztosan megszeretik.

sihaya 2007.08.23. 12:10:45

a máv feltalálta a vízágyat (vízülést), a kondi nélküli kocsik összevisszaizzadt ülései nyomán. kreativitás!

Fedup Sári 2007.08.23. 23:06:12

Én is ezzel az összevizelt szerelvénnyel mentem aznap reggel -- nem tudom miért nem lehet felhúzni az ablakokat, amikor kiállítják a forgalomból a szerelvényeket... Régebben mintha ez működött volna.

Most meg ülhetünk a vizes / madárszaros üléseken.
süti beállítások módosítása