MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Elvira tanácsok

2007. augusztus 15. - georgejr
Ma katpunk jó tanácsokat az Elvirával kapcsolatban:

Ha valaki az elvira-t használja akkor a mavinformatikas elvirat használd a régi felülettel!! Sokkal megbízthatóbb és többet tud:)  A hivatkozás ami az oldaladon van a mav-startos elvira-t használja amt a vasút rendelt meg bár szintén a mavinformatika oldalán van Teljesen más!! A máv nem renelt meg minden szolgáltatást!
Segítségként még 1 tanács.Ha valaki a jegyárak felöl érdeklődik főleg a nemzetköziek felöl az informacio@mav-start.hu-ra írjon.
 
Sok sikert!

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr69140986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirko 2007.08.16. 01:28:41

"Ha valaki az elvira-t használja akkor a mavinformatikas elvirat használd a régi felülettel!!" - ezt most nem értem, talán bennem van a hiba. A elvira.hu és a elvira.mavinformatika.hu , valamint a mavinformatika.hu oldalon elérhető menetrendi keresők adatai között semmi különbséget sem sikerült felfedeznem. Ha pedig valami más felületre gondolt a levélíró: melyik az? Valami cím jól jött volna...

pbence 2007.08.16. 02:05:45

elvira.hu/ , elvira.hu/elvira.dll/xsl2005/ - régi felület

elvira.hu/elvira.dll/xslms/ - MÁV-START-os felület (erre mutat a mav-start.hu és a blog oldalsó sávjában lévő kereső)

A elvira.hu/ és a elvira.mavinformatika.hu/ egyébként ugyanarra a szerverre mutat.

Labzo · http://labzo.extra.hu/ 2007.08.16. 22:49:24

Köszönöm a felvilágosítást, bár kár, hogy0 az új nem jó, pedig azt egyhamar megkedveltem... .
süti beállítások módosítása