MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Retekkommandó

2007. augusztus 08. - georgejr
Tisztelt MÁV Zrt.

Lassan eltelt egy hónap a júliusi Retekkommandó akció óta. Ott és akkor nagyon lelkes ígéreteket kaptunk, hogy a kitakarított vagonokról folyamatosan kapunk tájékoztatást. Napi vagy heti rendszerességgel kapunk majd fotókat. Ehhez képest semmit nem tudunk a kitakarított vagonokról.
Kérem küldjenek számunkra fotókat, információkat.

Köszönettel:

Zsibrita György MÁV Blogger

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr55135364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valaki más 2007.08.08. 21:08:18

Már ne haragudj, mit vártatok? Igérgetésen kívül mást nem nagyon tudnak...

Fedup Sári 2007.08.08. 21:25:47

Valaki másnak van igaza :)
ha egy cég kitakarítani(tatni) se tudja a vagonokat (ami azért, valljuk be, nem lenne olyan nagy ördöngősség), akkor majd pont azzal fognak törődni, hogy észben tartsák, melyik kocsiról is volt szó, fényképeket készítsenek, és megküldjék.
Egy olyan vasúttársaságnál, amelyiknél azt nem tudják sokszor kinyögni, hogy melyik vágányról megy egy adott irányba a következő vonat...
máv-stop

Tökfej · http://antimav.blog.hu 2007.08.08. 21:30:52

A 21:00-ás RTL Klubos hírekben arról számoltak be, hogy a MÁV !!!szúrópróbaszerűen!!! fogja ellenőrizni a vele szerződésben lévő takarító cégek munkáját. Nem lenne talán jobb a rendszeres ellenőrzés??? Hihetetlen, hogy ennyire inkompetensek.
Közben egyébként szépen kicsinosított BHV-kat és szorgosan dolgozó takarítókat mutogattak...
süti beállítások módosítása