MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Vágány itt, vágány ott

2007. június 24. - georgejr
Blackmore Szolnokra akart menni, csak a MÁV véletlenül felcserélte a vágányokat:)

Sziasztok!
Főiskolás vagyok, 4 éve járok Bp-re a szolnoki vonalon. Ezalatt összegyűlt néhány szép élményem, gondoltam megosztok belőle valamit.
Vizsgáról indultam hazafelé a Keletiből, a 12:20-as személyvonattal. Megnézem a táblát, ki van írva, hogy a 12. vágányról indul. Kimegyek, vonat sehol, ellenben ott áll a nagy tömeg. Sebaj, gondoltam, biztos a szokásos késés, még nem állt be. 12:18-kor bemondják, hogy a 3. vágányon álló vonat megy Szolnokra, ami eddig a sülysápi helyi lett volna. Aki ismeri a Keleti elrendezését, tudja, miről beszélek. Vicces volt, ahogy cifra káromkodások közepette ugráltunk át a vágányokon (megkerülni őket már nem lett volna idő), de nem tudom mit szólhattak az öreg nénik-bácsik, akik nem képesek ilyen akrobatikus mutatványokra. A nagy sietség után 10 perc késéssel indult a vonat. Nem tudom ez szolidaritás volt-e a vasutasok részéről, vagy csak a szokásos tökölés, de a MÁV-ot ismerve sejthető a válasz.
MÁV suxx!!!
Üdv és sok sikert az oldalhoz: Blackmore


Mi is láttunk már ilyet....

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr98105105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása