MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Tegnap vihar volt

2007. június 22. - georgejr
Este vonatozok úgy 180 kilométert. Kíváncsi vagy ennek az utóhatásaira. Majd olyan 11 körül beszámolok

A csütörtök esti vihar nagy gondot okozott a BKV járatain. A főváros sok pontján fennakadások voltak fakidőlések miatt, tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Budapesti Közlekedési Vállalat fődiszpécsere. Legsúlyosabb helyzet a szentendrei HÉV vonalán alakult ki, de Erzsébeten és a budai hegyi járatok közlekedésében is jelentős volt a fennakadás.

A MÁV vonalain kisebb késéseket okozott a csütörtökön este az országra törő vihar. A Budapest-Miskolc és a Budapest-Szob vonalon több fa is a vasúti sínekre dőlt, a tűzoltók és a MÁV dolgozói éjszakai is ezek eltávolításán dolgoztak. Egy-egy szakaszon szünetelt a forgalom, meg kellett várni a pályát helyreállítását. A munkák Aszód és Gödöllő, illetve Verőce térségében folytak. Az érintett vonalakon általánosak voltak a húsz perces késések, a legrosszabbul azonban a Budapestről Szombathelyre közlekedő InterCity járt, ez a vonat másfél órás várakozásra kényszerült egy kidőlt fa miatt.

A Budapestről Miskolc felé közlekedő vonat szélvédője betört; a vezető nem sérült meg, a szerelvény másik mozdonnyal indult tovább.

forrás:index.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr28103634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

misny0 2007.06.22. 15:37:08

Tegnap este a Szobi vonattal próbáltam időben hazajutni, de előtte még szemtanúja voltam egy kisebb incidensnek, amikor egy faág beleakadt az előző vonat áramszedőjébe(akkor még nem tudtam hogy az az én vonatom), és körülbelül 30-40 perc késéssel tudott elindulni emiatt. A probléma ezzel az, hogy emiatt az utána következő vonat is késett, amivel én mentem, 0:40 helyett 1:10kor indult, ami be kell látni csúcsidőben még csak elmegy, de amikor már mindenki menne haza...
süti beállítások módosítása