MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Ceglédi szép kert

2007. június 21. - georgejr
Hallja el is küldte a fotókat. Köszönjük!

Szia!

Egyelőre ezeket a képeket találtam, pedig az a gyanúm, többet is csináltam az állomásról.

Az első képen van a "fekvő" fűzfa. Ez alatt van valami, gondolom valami szerelőjárat, nem tudom pontosan, de kis csapóajtó van a tövénél. Azt hiszem, az alatta levő fal miatt nem tudott normálisan nőni, és épp ettől szép.
A második képen egy háborús találat emlékműve látható, ez az állomás Pest felőli oldalánál van.
A harmadik kép a fűzfa alatti rész, a kút azt hiszem, nem működik, de bájos az összkép. Háttérben a virágoskert látszik. A negyedik és az ötödik kép a helyi magnolia fa, sajnos nem találtam olyan képet, amin látszana, de ennek a fának az egyik fele le volt törve, és a gondos kis kertészünk visszaerősítette dróttal és betonnal. Noha a kertészetben a beton felhasználása nem általános, a fa él és virul, mint látható. Sajnos ez a fajta csak néhány napig virágzik, de akkor gyönyörű.
A hatodik az itt kiállított régi mozdony.
Hét: két új vonat, új, és mégújabb, jól megfigyelhető a különbség főleg a két vagon tetején.
Nyolcadik és kilencedik: ezek a legfrissebb képek, az állomáson nyíló rózsák.

A sorrend csak a fájnevek ábécésorrendje miatt ez. A képeket használd
fel belátásod szerint, jogállásuk by-nc (azaz:
http://creativecommons.org/licenses/by-nc/2.0/deed.hu ).

Üdv: H.

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr100103509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

greggrant 2007.06.22. 09:55:50

A ceglédi állomás tényleg nem néz ki rosszul, bár azért meg kell említeni, hogy a túloldali rész, a vágányok és azon túl, ugyanolyan mint bárhol máshol. Plusz épp most dúrták fel az egészet, mert odaért az állomásrekonstrukció - remélhetőleg még szebb lesz!

hallja.menjeninnen · http://mutyiorszag.blogspot.com/ 2007.06.22. 11:56:20

Jah, a dúrásnak én személy szerint örülök, mert úgy gondolom, csak azt az időt kell kibírni, és aztán majd jobb lesz. Persze itt most csak a szépre emlékezünk, mert hát pl. az állomás épülete az borzalom. Az állomáson levő rötyi sem egy leányálom (de sztem férfiálom se). De még mindig jobb, mint a volánbusz várója...
süti beállítások módosítása