MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

kkkkk kkkk ideges - okkal

2007. június 11. - georgejr
KKK elégedetlenkedik. Megértjük. Nem valami szívet melengető érzés 40 fokban a műbőr ülésre cuppanni.


"Nagy örömömre szolgál, hogy hangot adhatok elégedetlenségemnek!!

A hétvégén volt szerencsém megjárni a Bp-Zánka vonalat, oda vissza!

Ott kezdődött, hogy a Déliben a váróteremben, olyan szag volt mintha egy mázsa sz*rt szétkentek volna a padlón! Bár pont emiatt nem kívántam a várakozás perceit ebben a helységben eltölteni, de nem is tudtam volna, mivel nincs egy olyan szék, amire biztonságosan le lehetne ülni! Nyilván ez az utazóközönség rovására írható - mármint a rongálás - de tekintve, hogy a székeket szerintem az épülettel egy időben helyezték el a váróban, lett volna idő a cseréjükre, vagy legalább a javításukra!

A vasúti kocsik állapotáról azt hiszem nem tudok újat mondani, van erre vonatkozóan jópár felvétel ezen az oldalon. Botrányosan undorító, pláne amikor az ember 40 fokban kénytelen 3 óra 40 percet tölteni rajta. És el is érkeztem a main topichoz: miért ragaszkodik a máv a gyorsvonat kifejezéshez?  Nyugodtan ki lehetne írni, hogy bazi lassú vonat, csak rövid lábúaknak és erős idegzetűeknek! Arról nem is beszélve, hogy legjobb lenne szkafanderben utazni, hogy véletlenül se kelljen szabad bőrfelülettel bármihez is hozzáérni, beleértve a mellettem ülőt is. Bármilyen szimpatikus és ápolt is az illető, igen sz*r érzés majd négy órán keresztül egy másik emberhez nyomódva izzadni.

Magam részéről nem lássam többet a Balatont, de még egyszer nem ülök vonatra ezen a vonalon -se!"

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr7696879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maerlyn 2007.06.11. 21:50:09

Utazóközönség? Fenét! Az ott lakó hajléktalanok miatt olyan, amilyen.
süti beállítások módosítása