MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Goldenblog - 23. helyezés

2011. augusztus 24. - Vittore.

Véget ért a Goldenblog idei versenye, ahol blogunk, az Új MÁV Blog a Hírblogok között indult. Olyan nagy ellenfeleink akadtak a kategóriában, mint az általunk is sokra tartott Vastagbőr, vagy a Véleményvezér blogok.

A Goldenblog közlése szerint a kategóriánkban az olvasók szavazatai alapján a 23. helyet sikerült elérni, 61 szavazattal. Bár elsőre nem tűnhet soknak a szavazatok száma, hozzá kell tennünk azt, hogy ez a 61 szavazó a Véleményvezér és a többi blog helyett szavazott ránk, ráadásul egy-egy olvasottabb bejegyzésünknél a 10-15000 olvasás melletti 5-50 lájkolás jól jelzi a látogatás és a Facebook-használat közötti arányokat.

Jövőre is szeretnénk indulni a Goldenblog versenyén, addig az egyik fő célunk, hogy a Facebook oldalunk kedvelőinek számát minél nagyobb mértékben megnöveljük. Jelenleg 1451 ember kedveli az Új MÁV Blogot és ez a szám dinamikusan növekszik.

Ha van olyan olvasónk, aki szeretne most rajongójává válni az oldalunknak, egyszerűen megteheti ezt az alábbi Facebook-gombra kattintva:

És kérem, mindenki tegye ki az üzenőfalára az oldalunk linkjét, így egyre több látogatóval bíró nagy oldallá válva még hatékonyabban tudjuk képviselni az olvasói érdekek védelmét.

Köszönjük a szavazatokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr93177748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lyken 2011.08.24. 18:19:44

Én szívesen kommentelek, meg egyebek a kedvenc blogjaimon, de a Goldenblog szvsz egy belterjes gusztustalan ocsmányság ahol a dolgok ~50%-a pofára megy. Marha nagy dislike :/.

karosszékely 2011.08.24. 19:06:38

Hol lesz már jövőre a Facebook...
süti beállítások módosítása