MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Elindult a hírlevelünk

2011. július 14. - Vittore.

Szeretnénk bejelenteni, hogy a mai nappal elindítottuk a hírlevelünket, melyre bárki regisztrálhat. A regisztráció után a megadott e-mail címre egy aktiváló levél érkezik, az ebben lévő kódra kattintva történik meg a feliratkozás.

A tervek szerint hetente menne ki egy levél, s a tervek szerint minden levélben állandó dolog lenne a heti összefoglaló, így aki nem ér rá elnézni az Új MÁV Blogra, akkor is megkapná a heti bejegyzések összefoglalóját, kattintható linkkel.

Emellett jó ötletnek tartanám, ha a vasúttal kapcsolatos apróhirdetések is felkerülnének rá, gondolok itt arra, hogy Kovács Józsi elküldene nekünk egy 2 soros szöveget, melyben eladásra kínálja vonatmakett-gyűjteményét és küldi a telefonszámát. Nyilván ilyen info nem kerülne ki blogbejegyzésbe, de a nonprofit adás-vételt segítenénk, még egyszer megemlíteném, hogy csak a vasúthoz köthető és nem cégszerű hirdetéseknél.

A hírlevélre még felkerülhetnének érdekességek, esetleg egy honlapajánló, mert hiába kapok jó webcímet, melyen nagy felbontású vonatképek találhatóak, a blogbejegyzésekben nem tudom megemlíteni ezeket, mert nem oda valók. A hírlevélbe viszont elég lenne egy link és egy oldal leírás és az kapná meg, akit érdekel is a dolog.

Várjuk az ötleteket, hogy mi kerülhetne fel még egy hírlevélre, most mindenképpen elindul, s meglátjuk, mivé nő majd ki az ötlet.

A hírlevélre az oldalmenüben lehet feliratkozni! Természetesen ingyenes és bármikor le lehet róla iratkozni. Keressétek ezt az oldalmenüben:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr553068075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása