MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Adani videói

2011. május 21. - Vittore.

Aki rendszeresen jár ide, annak ismerős lesz Adani neve. Dani a magyar internet törzskommentelője, már én is régebben ismerem, hiszen egy másik blogomon is törzskommentelő volt. Úgy látszik, Dani csöppet vasútmániás, vagy legalább is szereti a vonatokat, villamosokat, stb., így amikor láttam a Facebookon a munkáit, elkértem tőle, hogy ti is lássátok. Íme néhány valódi csemege (a többi elérhető Adani profilján a YouTube-on):

 

 

Veled is hasonló történt? Történeted, észrevételed, fontos közlendőd van, mely megjelenthet itt, az Új MÁV Blogon? Az e-mailt az ujmavblog@gmail.com címre küldheted, és mi kitesszük történeted!

* * * * *

A 100 Facebook-fan összejött! De vajon mikor lesz meg a Facebook-csoportunk 200. kedvelője? Ha tetszik a blogunk, lájkolj minket itt oldalt, vagy keress fel minket a Facebookon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr172921162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása