MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Dudva hegyek, hova legyek?

2009. július 21. - georgejr
A postnak adhattam volna a dudvisztán nevet is, hiszen minden évben van legalább egy cikk arról, hogy az állomásokat ellepi a dudva, a parlagfű stb. Minden évben felveszik a több száz millió forintos közmunka támogatást, majd nagy csinnadrattával, hat miniszterrel két kentaurral és még ki tudja milyen mitológiai lényekkel bejelentik, hogy igen! megcsináltuk az irtást. Hol? Hát mindenhol biztos nem. Egy korábbi MÁV fejes mondta, hogy ezeket a munkákat az állomásfőnök vagy valami helyi ellenőrzi, és hát sajnos sokszor a munkavállaló nyomásgyakorlása miatt fogadja el az el nem végzett munkát. Mikor lesz végre normális a gyomirtás???? Lehet ki kellene menni és megmutatni, hogyan is kell? Ki tartana velem?
Az a szomorú, hogy erről egy éve is írtunk. Azóta történt valami változás? SEMMI!!!


Tisztelet vasút vagy MÁV vagy akihez éppen tartozik!!!!!!!!!
Kérdezném hogyha van ki felvegye a pénzt érte és biztos van, akkor mért kell nekem nyakig gazban le szállni a vonatról? Igaz télen sincs el takarítva a hó és a lépcsőn igen csak baleset veszélyes le menni mert a korlát hiányzik de az illetékes biztos tudja!!!! Nem lehetne azt meg oldani, hogy ne kelljen minden évben be írnom mert csak az után történik valami? Ja és ez mind Budapestöl 40kmre található nem is annyira vidék!!!!
Köszönöm hogy meg kérdezhettem hogy áll a fű vágás. És talán még kullancsot meg hasonló bogarakat is össze lehet szedni itt ennél a megállnál!

Előre is köszönöm mindenkinek a válaszát és azt is hogy jelezhettem önöknek:József  

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr931258037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

georgejr · http://mav.blog.hu 2009.07.21. 10:33:17

@Ibigoo: azt majd penteken ellenorzom;) de felek nem fogok meglepodni

Kutuzov 2009.07.22. 07:40:30

Ehhez csak annyit, hogy tegnap jelentkeztek füvet nyírni az állomáson. Arra a kérdésre hogy hol, a válsz: 1-8-ig. -jelzem peronos vágányok.
Jól néztek ki a fűkaszával!

Lun_Istar · http://lunistar.uw.hu 2009.07.23. 12:44:15

Tyű... Ez asszem felénk van...

Vác-Veres vonal?
Ja, ott igencsak bozótharcosnak kellett lenni a leszálláshoz... Szoktam arra utazni tanév alatt péntekenként Vácról Galgamácsára...

Gyerekek, ez a környék legmocskosabb vonala...

Pedig a Csörögi állomás még műemlék is volt, de azt is szét kellett barmolni... Ez van...
süti beállítások módosítása