MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Dudvisztán - Szatymaz

2008. augusztus 27. - georgejr

Most komolyan nem tudom mit akart a MÁV azzal mondani, hogy minden évben elvégzik a gyomírtást. Vajon hol? Mikor? Mivel? Mert egy héten belül két ilyen postot is kaptam. A takarítás úgy látszik megint olyan céghez került, akinek alkalmazottai biztosan merev hátú droidok, akik nem tudják felszedni a ganét. A kedves utas, aki csinálta, pedig biztosan gyesznóólban szocializálódott....

Kedves M.á.v.!

Dudvasztános cikketekhez küldenék még képeket. Ezúttal nem egy világvégén levő állomásról, hanem egy IC-megállóról van szó. Konkrétan Szatymazon készültek a képek. A peronon található összes pad is hasonlóan kényelmes állapotú.

Bónusznak küldök még egy képet a szegedi hibrid IC gyorsvonati feléből. A képen almadarabok és -lé láthatóak a padlón, az üléseken, mindenfelé. Nem a kulturált utazóközönség a lényeg, aki ilyet csinál, hanem hogy a képet közvetlenül a "takarító" személyzet távozása után készítettem. Kinek lenne kedve beleülni ebbe? Már itt a fórumon sem ez az első panasz a szegedi takarítóstábra, így biztosan nagyon haver az, akinek a cégéhez tartoznak.

Üdv:
    Sapikli

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr55635032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

getter 2008.08.27. 14:02:11

Amíg a Start az ilyen említett "havervállakozókkal" csináltatja a takarítási és egyéb munkálatokat addig ne várjatok semmi javulást.Én személy szerint bontanám szinte az összes takarítócéggel a kapcsolatot és a MÁV helyébe én saját céget hoznék létre, amit aztán sűrűn kellene ellenőrizni.

PTibor (törölt) 2008.08.27. 14:26:35

ó ez kispályás egyes elhanyagoltakhoz képest
viszont vicces, hogy a 2. fotón is a dudvát kerestem.. na az lenne az igazán gáz..

Kacagogerlice 2008.08.27. 14:32:01

Most nem akarom leszólni a posztot, de ez semmi. Déli pályaudvartól Székesfehérvárig nem tudok olyan állomást mondani, ahol ne érne fülig a parlagfű, a többi gyomról nem is beszélve.
Persze itt (Szatymaz) is van, és mint olyan, több az ideális semennyinél.
süti beállítások módosítása