MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Az esztergomi vasútvonalon már megjavították a sínhibát

2008. augusztus 07. - georgejr

A Budapest–Esztergom vasútvonalon, Piliscsaba és Leányvár között – napközben megjavították a sínhibát, a vonatok immár menetrend szerint közlekednek.

Amint azt korábban közöltük: egy pályaellenőrzés alkalmával – pályahibát észleltek a szakemberek csütörtök hajnalban az esztergomi vonalon, Piliscsaba és Leányvár között. A biztonság érdekében ezen a szakaszon egy ideig 10 km/órás sebességkorlátozást vezettek be.

A vasúttársaság a biztonságos vonatközlekedés érdekében továbbra is fokozott pályafelügyeletet tart. Tartós melegben az országos vasúthálózaton mintegy 110 helyen mérik a sínhőmérsékletet, az értékeket 2 óránként figyelemmel kísérik.

Azokban az időpontokban, amikor a levegő hőmérséklete a legmagasabb – déli tizenkét óra és kettő óra között – soron kívüli vonalbeutazást tartanak naponta. A pályaszakaszokat a menetrend szerint közlekedő vonatok mozdonyairól, vagy gyalogos vonalbejárással ellenőrzik.

A MÁV Zrt. karbantartó ügyeletei készen állnak arra, hogy azonnal kijavítsák a pályahibákat.

Budapest, 2008. augusztus 7.

MÁV Rt. Kommunikációs Igazgatóság

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr81605436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása