MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

A MÁV-START is készül az EFOTT-ra

2008. július 15. - georgejr

Szerdától naponta 9.30 és 15 óra között a Déli pályaudvaron az utazási lehetőségekkel külön EFOTT információs pult működik, a személyszállító vonatok egy része több kocsival közlekedik


A múlt heti balatoni fesztivál után a szerdától Dunaújvárosban megrendezendő Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójára is kiemelt figyelemmel készül a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt.  A rendezvény időtartama alatt július 16-20-ig a Déli pályaudvarról 9:50-kor és 16.10-kor induló vonatok a szokásosnál több kocsival közlekednek, a délutáni vonaton  1. osztályú és kerékpárszállító kocsi is az utasok rendelkezésére áll. Megerősített kocsikkal közlekednek július 17-20-ig a Dunaújvárosból 9:50-kor és 12:00-kor Budapestre induló vonatok is. A zsúfoltság elkerülése érdekében kérjük a résztvevőket, hogy utazásukhoz vegyék igénybe a csúcsidőn kívül közlekedő vonatokat is.

A MÁV-START a fesztivál helyszínén információs pultot működtet, ahol új szolgáltatása, az internetes jegyvásárlás is elérhető lesz, a jegyek átvételére július 19-én szombaton 14-20 óráig lesz lehetőség. Az internetes jegyátvételi automata július 20-án 9-12 óráig a dunaújvárosi vasútállomáson áll majd rendelkezésre, lehetőséget teremtve a fesztiválozóknak, hogy vonatjegyüket bankkártyával is megvásárolhassák, és ezzel elkerüljék a fesztivál utáni elutazáskor a sorbaállást a dunaújvárosi állomáson.

Az EFOTT-ról
Magyarország legnagyobb hallgatói buliján 9 helyszínen, több mint 300 hazai előadó, rengeteg sportprogram, turisztikai kirándulások, programok várják a résztvevőket július 16-20. között, Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten. A hazai zenei élet kiválóságai vonulnak fel, több mint 300 fellépő, többféle zenei stílus és az igazán nagy nevek mellett fiatal tehetségek. Többek között a Quimby, a Kispál és a Borz, a Republic és a Bikini, a Depresszió és a Tankcsapda sem maradt le a programról, így garantált az igazi fesztiválhangulat. 


A rendezvényről további információ a www.efott.hu oldalon, a menetrend és internetes jegyvásárlási lehetőség a www.mav-start.hu oldalon található.


MÁV-START Zrt.
Kommunikációs Igazgatóság

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr45569510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apuska · http://kocsma.blog.hu 2008.07.15. 22:13:42

És a gördülő sztrájk most az nekik smafu? Hol vannak itt az elvek, azt a hétszázát!
süti beállítások módosítása