MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Változások

2008. július 11. - georgejr

Huhh régen nem volt post és ez biztos mindenkinek feltűnt már. Ennek az oka az volt, hogy a korábbi dizájnt le akartam cserélni. Mint látjátok ez megtörtént és mostantól újból dübörög a blog. Rengeteg post vár rátok. És tervek között szerepel még egy szerzőtárs bevonása a munkába. Ugyanis sokszor kevés az időm.

A legfontosabb változás az, hogy kialakításra került egy hírlevélrendszer is, amelyre a jobb oldalon iratkozhattok fel.

Hetente elküldöm nektek az össszes felkerült anyagot, és az összes sajtóközleményt azonnal, amint megkapom. És minden más információt, ami érint bennünket. Használjátok próbálgassáátok. Az első hírlevél este kerül kiküldésre.

További változás, ami hamarosan fel fog kerülni, az egy wiki lesz. Ugye sok-sok kérdés merül fel, sok olyan fogalom hangzik el, amiről az átlag utasnak fogalma sincs. Ebben mindenkinek számítok a segítségére. Elsősorban olyan vasutasokéra, akik olvassák ezt a blogot, számítok a segítségükre. Persze aki tud írni és úgy érzi van tudása, az is megteheti. A wiki próbaüzem ha mindenigaz ma este elindul.

És még igen van a tarsolyban. A blog átszerveződik. Szeretném, ha interaktívabb lenne. Így két rovat lesz még: üzenőfal, ez amolyan helyzetjelentés, kommentekben lehet majd jelezni a késéseket, friss információkat stb.

A másik rovat már más lesz. Számítok a blogot látogató vasutasok segítségére. Ugye sok sok kérdés felmerül, sok tévhit van, amiket jó lenne megválaszolni, eloszlatni. Ily' módon szívesen venném, ha jegyvizsgálók, mozdonyvezetők és más vasutasok is írnának nekem postot. Vagy felvennék velem a kapcsolatot, hogy esetlegesen riportot készíthessek velük. Azt sem bánnám, ha valaki vállalna egy vasutas válaszol rovatot:)

 

Hát ennyi remélem az új blog elnyeri a tetszéseteket.

G

 UI: IE6 alatt vannak bugok, de ez van.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr47563488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edömér 2008.07.11. 14:28:18

A wiki nagyon jó ötlet. És tetszik az új dizájn is.

petya.bacsi 2008.07.11. 14:40:49

Nekem bejön az új design, virtuális vállveregetés elküldve.

Bár a MÁV is képes volna a megújulásra, de ahhoz azt hiszem egy arculat váltás kevés lenne...
süti beállítások módosítása