MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Éljen május 1. a munkaünnepe

2008. április 28. - georgejr
Szeretem, amikor ég az emberek keze alatt a munka, de azért túlzásokba ne essünk... Egy ilyen kép után kérdéses, hogy akkor mikor is takarítanak?

Bár lehet egy tréfás kedvű utas átragasztotta címkéket.


Hello! A Prekop Kft. kitett magáért ismét:) már pénteken összeszedték a
május elsejei szemetet a vonatból:D
köszönöm: Volz

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr39445291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2008.04.28. 14:11:36

Valószínűleg nincs átragasztva a matrica...

grimbusz 2008.04.28. 14:16:16

Azért az is érdemelne egy postot, hogy amikor elkezdték ezt a matricázást, milyen sűrűn ragasztgatta a kedves takarítószemélyzet. Merthogy állítólag dolgoztak. Aztán mostanában, mint a mellékelt ábra is mutatja, csöppet ritkult a takarítási kedv. Bár lehet, hogy én vagyok rosszmájú és csak a matricákból rendeltek keveset.
Ehhez kapcsolódik. Kb 2 hete hallottam két takarítót beszélni, amikor 15 perccel egy szolnoki zónázó indulása előtt így beszélgettek:
- Nem is fért volna bele az egész egy zsákba, ha az összes szemetet összeszedjük.
Ó igen! Magyarországon élünk! :-)

Sheldrake (törölt) 2008.04.30. 09:09:58

Sokszor a MÁV-Start nem rendeli meg a takarítást a vonatokra...

Rákérdeztem már, hogy miért matricáznak (ami manipulálható), amire nem volt sem értelmes sem értelmetlen magyarázat.
Egyébként a matricák árából egyszerűbb lett volna felvenni 3-6 embert 3 műszakba, akik egy telefonos/e-mail megkeresésre egy adatbázisból ki tudják olvasni a kedves utasnak, ha kíváncsi, hogy az adott kocsi mikor és milyen módon volt takarítva. Mi több, ezt még netre/wapra is fel lehetett volna tenni kocsi pályaszám szerint. Talán matricaárban kijött volna a bolt és még munkahely is teremtődik és legalább az utasok által nem manipulálható.

Egyébként pedig nem matricázni kellene, hanem takarítani. A gyesznyó utast meg nevelni ha kell, aki otthon is maga alá hamuzik vagy a retkes patáját a kanapén pihenteti, netán elfelejti kivinni a szemetét a megfelelő helyre, amin egyébként nem is csodálkozom, mert elég csak elmenni egy kollégiumba. Ott sem akaródzik a szemetet túl sűrűn le-/kivinni egyes igénytelen társaságokban.

dontals 2008.04.30. 10:02:18

"Egyébként pedig nem matricázni kellene, hanem takarítani". Én is azt gondolom, hogy ez a lényeg.

Manyizga (törölt) 2008.04.30. 14:40:00

Ez a matricázás csak olyan "felhasználóbarát" átverés. Semmi értelme és gyakorlati haszna. Egyrészt manipulálható, másrészt: mi van, ha ez alapján IS látszik, hogy nincs takarítva egy kocsi már x ideje? Semmi. Na EZ a gond.

csolesz 2008.05.22. 17:36:33

sziasztok.szemmel láthato a vonatok tisztasága midig szolnokrol utazom.egy pár honapja jelentös a javulás!!!! hát igen a régi vonatokat nem takaritani kéné hanem ujjáépiteni.

nagyika881 2010.07.25. 19:52:12

HURAAA EU,,,!!!REKA ,,,!!!

BUCKALAKOK TAKARITANAK A

PRECOP KKT-nál
BLACK LIGHT ,,emberek-DRIUDAK,!!,,
EZ VAN HIGENIA -mint a FEHER HOLLO !!!
süti beállítások módosítása