MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Újdonságok a Vazze körül

2008. április 08. - georgejr
Sziasztok, hamarosan még több újdonság lesz. A www.megintallunkvazze.hu is átalakul. Persze a jelenlegi profil megmarad, de kicsit több lesz mint egy egyszerű linkgyűjtő oldal.
Hogy mi?
Május 26-án a blog születésenapján meglátjátok:)
Sok-sok változás lesz még addig. De most ezekről nem mondok többet. Nem akarom lelőni a poént. Addig kis türelmet kérek.

Hamarosan lesz két akciónk:

1. Állomások tisztasága, állapota - Retekkommandó 2.0

Ugye a vonatok tisztaságáról már van fogalmunk, de ideje lenne az állomásokat karbantartó MÁV IK Kft. körmére is nézni. Ahol komoly dzsuvát látunk, azt az állomást random lerohanjuk. De a részletekről majd később...


2. Parlagfű ellenőrzések

Múlt szeptemberben több postot is szenteltem eme kedves dudvának. Akkor azt kaptuk több helyről, hogy bizony vót mentesítés miegymás. Így május közepén szeretnénk ezt mi magunk felügyelni.


Donate, miegymás
Egy-két embernek lehet feltűnt már, hogy a jobb oldalon van támogatás gomb is. Lassan egy éve csinálom a blogot időt, anyagiakat nem kímélve. Így ha valaki úgy gondolja tud támogatni, szívesen veszem. Mielőtt valaki félreértene. Nem pénzért csinálom, amit csinálok, de most vetettem számot és megdöbbentem, mennyit eltelefonáltam, stb az elmult néhány hónapban. Ha nem kapok támogatást, akkor is folytatom, de ha úgy érzed van értelme a blognak, és tetszik az ügy, és még támogatnál is szívesen veszem a támogatást. (Ígérem nem adok belőle Gaskónak.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr97416790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2008.04.08. 21:07:17

Ma Nagytétény állomáson a lámpákat szerelték, meg az állom ajtaján zárakat cseréltek. Kicsit megyünk előre. Erről miért nincs post?

chipetke · http://mavsztrajk-e.wamma.hu/ 2008.04.08. 22:27:17

BKV figyelő: csepp a tengerben... sajnos.

1. Állomások tisztasága, állapota - Retekkommandó 2.0
Ugye a vonatok tisztaságáról már van fogalmunk, de ideje lenne az állomásokat karbantartó MÁV IK Kft. körmére is nézni. Ahol komoly dzsuvát látunk, azt az állomást random lerohanjuk. De a részletekről majd később...

Szerintem random bármelyiket lerohanhatjátok. 99,5% az esélye, hogy standard MÁV retekkel találkoztok...

georgejr · http://mav.blog.hu 2008.04.09. 07:17:41

BKV figyelő · bkvfigyelo.blog.hu 2008.04.08. 21:07:17
Tudsz erről bővebben valamit?
G

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2008.04.09. 15:57:05

Többet nem tudok. Dolgoznak valamit az biztos. Kelenföldön pedig épül most 2 új peron. Erről sincs semmi... Csak azt nem tudom, hogy a metrónak épül vagy a vasútnak?:P

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2008.04.11. 08:53:08

2. parlagfű ellenőrzés

a veszprémi állomást ki ne hagyjátok az ellenőrzésből. az allergiás embert 2 perc peronon várakozás kicsinálja! ez az elmúlt 2-3 évben biztos hogy így volt (korábban nem emlékszem)

Luxusmoszkvicsslusszkulcs 2008.04.12. 13:40:47

Ha jól tudom Kelenföldön az 1-2vágány alatt túrnak valami metrós dolgot, közben megcsinálják a peront. Aztán lezárják a 3-4es vágányokat, ott túrják tovább a metróállomást, a vonatok meg az 1-2n és így tovább. Mellékesként, megújul kicsit Kelenföld is.
süti beállítások módosítása