MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Szándékos szivola?

2008. március 17. - georgejr
Pályavasút továbbra is szarik az utasra. No megállj csak. Hulljon a férgesse, vagyis az aki nem tudta normálisan tájékoztatni a szerencsétlen utast! Mekkora pofátlanság, hogy ilyen esetben nem áll meg a tök üres vonat. Gratulálok MÁV. Jól hátbaverni az ilyet, hogy a munkakönyvével együtt vigye ki az ajtót...


Sziasztok!
A hatvani vonalon bevezetett vágányzári menetrend önmagában megérne egy vizsgálatot, és az illetékesek kirúgását... Gondolom a főcél, hogy ne csak a mellékvonalakon szokjanak le az emberek a vasútról, hanem lehetőleg már az elővárosi forgalomban is. Másképp nehezen tudom elképzelni, hogyan találhattak ki a 30,30 percenkénti vonatközlekedés helyett a nap nagy részében 54,6,54,6 percenkénti közlekedést


De nézzük konkrétan a mai reggelt:
Elvileg 7:19-kor indult volna vonat a Keletibe Pécelről. Közölték, hogy személyvonat hatvanból 20-30 percet késik... Néhány röpke anyázás után az emberek beletörödnek, hiszen a vasutassztrájkok idején már jól kitapasztaltuk, hogy a 69+61E buszokkal az út a reggeli dugóban, legalább 70-80 perc az Örsig, vagyis félórás késésnél még a vonat a gyorsabb... Néhány perc múlva váratlan meglepetés az utasok bosszantására: 7:24-kor elrobogott a Keleti felé egy ÜRES SZERELVÉNYVONAT!!! Ki az a idióta barom, aki ilyen helyzetben ÜRESEN közlekedtett egy vonatot???

7:44-kor pedig közlik, hogy áramkimaradás miatt a vonat bizonytalan ideig késik... Így nem maradt más választás, mint a BKV buszos szenvedés. De hogy miért kellett az elején 20-30 percet hazudni a késésről, az jó kérdés...

Köszönjük az összes illetékes MÁV cég alkalmazottainak ezt a színvonalas "szolgáltatást" amivel a reggeli munkábajutásunkat segítették elő! Vagy lehet, hogy most is vasutassztrájk van, csak elfelejtettek szólni?

Viszont tényleg hatalmas köszönet jár annak az autós hölgynek, aki a 69-es megállójában álló tömeget látva felajánlotta, hogy három embert el tud vinni Keresztúrig!
Üdv: Division

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr38384287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

petya.bacsi 2008.03.17. 11:03:10

Remélem elküldted a MÁV-nak is, és szépen megválaszolják, megindokolják a dolgot a szokott sablon-szöveggyűjteményből összeollózva.

Persze fejek itt sem hullanak, hiszen a fizető utassal mindent megtehet a cég, büntetlenül. Botrány, botrány és botrány. Lehet bármilyen évszak, egy biztos - a késés.

petya.bacsi 2008.03.17. 11:05:56

Georgejr: a folyamatos "sz*runk az utasra" hozzáállás és az állandó indokolatlan (de persze "megmagyarázott") késések miatt panaszt a Vasúti Hivatalnak vagy a Közlekedési Minisztériumnak érdemes küldeni?

petteri57 2008.03.17. 13:12:42

Na mi is láttuk az átrobogót Rákoscsabán, viszont ott egyáltalán nincs hangosbeszélő, és a MÁV-információt csak 7.50 után hívtuk fel.... Állítólag utána még több mint egy órát nem jött a vonat, de egy gyors mégiscsak átjött valahogy az árammentes szakaszon.
Dízelmozdony már nincs????!!!!!!

Akashi Kaikyo 2008.03.17. 17:05:27

Nem oly' egyszerű egy dízelgépet odatenni hirtelen.

Duce 2008.03.17. 17:12:50

Hát igen, a Máv-Startnál a szervezés szó ismeretlenül cseng...

Törzsgyökeres szentesi 2008.03.17. 17:37:03

Bírjátok ki, pénteken már mindenáll visszaáll a rendes kerékvágásba.
Addig meg csak kibírjátok...

petya.bacsi 2008.03.17. 17:42:30

"Nem oly' egyszerű egy dízelgépet odatenni hirtelen."

Persze, hiszen csak az utasok szívnak. Megint érződik a töketlenség és a fejetlenség, ami a Keletiben is erősen tapasztalható egy-egy nem várt esemény után, de úgy látszik ez a jellemvonás úgy mindenre igaz...
süti beállítások módosítása