MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Aki jól végezte dolgát...

2008. február 19. - georgejr
Vagy mégsem? Isti az ellenkezőjét állítja. Aki esetleg olyan szerelvényen utazik, ahol a Budaber Kft. takarít és jura kor beli dzsuvát talál pls dobjon fotókat, vonatszámot miegymást.

Szia,

én csak egy képet szeretnék küldeni neked, a MÁV tisztíságával kapcsolatban.

"Az utasok elégedettségének és tisztaságérzetének növelése érdekében minden vasúti kocsiban elérhetővé teszzük a tisztítás végzésével kapcsolatos információkat.
A MÁV ZRT. megrendelése alapján a tisztítási munkákat elvégeztük."


Észrevételeiket az alábbi elérhetőségeken jelezhetik:

BUDABER ZRt.
budaber@t-online.hu
fax: 06 (1) 283-0072

Ki az aki takarít??? Mert szerintem senki, vagy ha igen, akkor nagyon lazára veszik a témát. Bár olyan retek van ott, hogy azt egy év alatt sem lehetne feltakírtani :-// Ilyen retek vonatokat ritkán lát az ember, melyek a Kunszentmiklós-Tass vonalon közlekednek. Mire hazaérek olyan frankó dohos illatom lesz, hogy az csak na.

Csak ennyi ami ér engem nap mint nap a sztrájk mellett, és még sorolhatnám...


üdv.:

Egy lelkes olvasó :-

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr30345655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jimmy 2008.02.19. 15:09:51

Nem az információt kell közzétenni, hanem pl.: szappant, törülközőt stb.

Arra már gondolni se merek, hogy a higénia érdekében olyan wc papírborítók (nincs is magyar neve, mert itt nem is létezik!!!) legyen mint repülőgépeken.

Gezuka 2008.02.19. 16:28:00

Én találkoztam már ilyen papírral. Zalaegerszegi fülkés, 2.o., gyorsvonati kocsi. BP környékét nem tudom, de lecsekkolom. :-)

petya.bacsi 2008.02.19. 16:33:37

A Bp-Újszász-Szolnokon ha jól emlékszem nem ennek a cégnek a nevét láttam kiragasztva a falra. Majd azért csekkolom.

Akashi Kaikyo 2008.02.19. 16:35:01

Kunszentmiklós-Tass vonalon közlekedő vonatok tényleg az egyik legredvásabb szerelvények, de sajnos elég sokfelé ez van.

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2008.02.19. 16:58:42

Ha a matrica le van fotózva, a dzsuva miért nincs?

titan 2008.02.20. 08:56:58

BKVF, mert azt már csak az nem ismeri, aki nem jár vonattal :-/
Egyébként kéne két újabb retekkommandó, az egyik MÁV, a másik BKV, mindkettőre ráfér... (lehet Volánnak se ártana, de azt nem tapasztaltam mostanság, mert nem Volánozok)

wiirgonc 2008.02.25. 08:41:40

gyerekek dátumozott fotót a dzsuváról meg a "munkát végző" cég matricájáról. Arra a napra nemteljesítés miatt nincs anyagi ellenszolgáltatás...

Bérma Keresztapa 2009.09.17. 09:38:51

Idefigyeljetek vazzeg! Első sorban a vasút hibája az,hogy régi lerobbant szar kocsik vannak még mindíg! Hová lett a pénz amit az Unió ad fejlesztésre a vasútnak? Talán lenyúlták a miniszterek és a vasút fejesei?! Hmm ki tudja.. Az biztos,hogy kibaszott nagy dzsuva van a vonatokon,mert olyan rohadt rusnyák és igénytelenek az emberek,hogy nem vigyáznak a rendre sem a környezetükre.Milyen társadalom ez?Kérdem én. Folytatom tovább... Ha van valami hiba a vonatokon pl:nincs víz a wc-ben...hmm miért is? 2 dolog lehetséges: takarító nem töltötte fel vagy,ha nem lehet akkór hibás a kocsi és rég le kellett volna vinni műhelybe.Wc papírt meg kéztörlőt azért nem találhatsz út közben,mert valamelyik utasnak nincs otthon,ezért hazaviszi. Miért ne? Úgy is gazdasági válság van,még drága az is. Mindíg könnyű megtalálni a takarítókat akik 12 órába gürcölnek minimál bérért a semmiért! Olyan követelmények vannak,hogy olyan még egy 5 csillagos szállodában sincs, azért hozzáteszem hibásak lehetnek a takarítók is a dologban. Szóval annyit az egész dologról,hogy a MÁV-nak és a Budabernek is tenni kellene azért,hogy ÚJ! és TISZTA kocsikban tudjon utazni az utas.Amihez természetesen szükség lenne ÚJ eszközökre! És az se volna baj ha az utasok úgy hagynák el a fülkét amiben utaztak, ahogyan azt legközelebb is látni és használni szeretnék! Üdv kretének!

miért is 2010.10.25. 18:59:38

Mindenkinek igaza van.
süti beállítások módosítása