MÁV utaspanaszok, késések, információk.

Új MÁV blog

Hív a vasút, vár a MÁV!

2008. január 24. - georgejr
Mechba vasutas akar lenni:)

Mechba úgysem annyira szereti jelenlegi munkáltatóját, elhatározta, hogy vasutas lesz. A tegnapi poszt (Nem akarooom!) és a hozzá érkezett kommentek (nézd meg itt is!) alapján nagy karrier előtt áll: nem kell semmit tudni és a pletykák szerint nem fizetnek rosszul, meg nem is az érdemeket nézik (illetve: nem a munkához kapcsolódó érdemeket).

Nosza, próbáljuk meg. A http://www.mav.hu/ oldalra bökve rögtön valami elnyújtott vonat képe fogad. Hát, erre futotta, gondolom nem egy fotósuk van. Mindegy keresgéljünk. MÁV Zrt. - hoppsz, már a cégnév se sikerült (asszem elrontották valamikor és ZRt. a hivatalos). Nem baj, ne legyünk pesszimisták, elvégre állást keresünk. Tovább!

Aha, meglesz, "Karrier" - ez kell nekem! Kattintok és bejön az NDK-címer kalapács és koszorú nélkül. Ah, ja, shöööön - elevenítem fel német nyelvtudásom, de nem, nincs rá szükség. Mi ez a sok k. ceruza a képen? Hardmuth reklám? Nem, balra kell klikkelni (2010 után talán jobbra?) - Tervezz nagyban!

Amint kicsit szeretnék beljebb menni, rögtön átvált tegezős formulára. Jó ez, IKEJAAAAAA!

 A technológiai beruházásokat hatékonyan megtervezni és megvalósítani tudó korszerű műszaki, üzleti tudással rendelkező munkavállalók kiválasztása nem csak a jelen terve, hanem a jövő sikereinek záloga is egyben.

Király, talán jó leszek valami mérnöki, meg közgázos dipivel, hajrá! Azért persze érdeklődnék tovább, de nincs hová klikkelni. Vissza! Kiket keresünk?

Egy kislány és két kisfiú mosolyog rám, valamin meglepődhettek, talán vonatot láttak? Mindegy.

Olyan képességekkel és képesítésekkel rendelkező fiatal, dinamikus, jó kommunikációs készségű, alkalmazkodni tudó, elhivatott és nyelvet beszélő diplomás munkavállalókat várunk, akik tudásukkal és munkájukkal hozzá tudnak járulni céljaink megvalósításához.

Sínen vagyunk, mint József Attila! Mégis akarooom! Nézzük, a kiválasztási folyamatot!


A folytatás mechba blogján

A bejegyzés trackback címe:

https://mav.blog.hu/api/trackback/id/tr2309658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása